Zaterdag 8-2-2020 Twee paar sneakers besteld. Nog steeds niets ontvangen. 1a2 dagen levertijd? Mvg Tonny
Twee paar schoenen besteld, 1 paar was te klein, heb ik retour moeten sturen. Dan krijg je het aankoop bedrag terug min 6,75 verzendkosten omdat de schoenen iets goedkoper waren dan 40 euro. Ik vind dit toch wel een stevig bedrag. Als ik bij andere webwinkels iets retour stuur ook al is het onder een bepaald bedrag krijg ik ook gewoon mijn aankoopbedrag terug. Ik vind dit erg jammer. Zal dan ook niet meer snel iets bestellen, mocht de maat weer niet goed zijn.
Goedemiddag Kyra, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet te spreken bent over onze service. Het klopt dat wanneer de totale waarde van de bestelling na een eventuele retourzending onder de € 40,- uitkomt, wij alsnog genoodzaakt zijn om verzendkosten (van €6,75) in rekening te brengen. Wij verrekenen deze verzendkosten dan met het aankoopbedrag dat je van ons terug krijgt voor de geretourneerde schoenen. Deze en andere voorwaarden rondom verzenden en retourneren vindt je op onze site https://bit.ly/2M7wsPO. Hartelijke groet, Britt - Klantenservice
Bezorging wat minder. Geen bericht achter gelaten, dat pakket bij de buren lag.
Alles prima, makkelijk zoeken en snel geleverd.
Snelle levering en een fijne service. Vriendelijk personeel.
Na het plaatsen van de bestelling online werd ik gebeld dat de schoenen voor me klaar stonden in dd winkel.
De laarsjes die ik besteld had waren snel geleverd. Ben heel positief! En er is een enorme keuze!!
Op tijd geleverd en goed verpakt. Ook prima communicatie over de bestelling en levering. Ben blij met de nieuwe schoenen.
De bestelling makkelijk kunnen plaatsen en snel, correct en netjes afgeleverd. Puur gemak en zeer tevreden. Veel dank!
bestelling snel ter plaatse. nog afwachten hoe snel de afhandeling gaat van het geretourneerde artikel
Voor de 2de keer hier schoenen gekocht. Vanwege de goede kwaliteit van de vorige keer nu dus nog een keer bij Elferink gekocht. Mooi aanbod, producten overzichtelijk op de site en een snelle levering.
Ook telefonisch contact welke maat laars te kopen ivm eigen inleg zool En het advies was zeker goed.
Een snelle levering en naar verwachting
Snelle levering en na een retour zending snelle teruggave van het factuurbedrag.
Ik heb twee paar schoenen besteld. Een paar was helaas niet leverbaar. Hier werd snel over gecommuniceerd. Al wel meer dan een week in afwachting van mijn aankoop bedrag. Dat zou wel iets sneller kunnen als iets niet leverbaar is. Ga ervan uit dat dit alsnog snel in orde komt.
Prima ervaring
Mooie shop met kwaliteitsschoenen. Prima service.
Snelle en correcte levering . Geld van extra bestelde maat binnen een week teruggestort
Bezorging duurt lang
Echt super tevreden over jullie. Erg veel keuze schoenen met uitneembare inlegzool. Veel merken. Snelle levering en vriendelijke mensen op de klantenservice. Echt een aanrader.
Ik heb voor het eerst bij Elferink Schoenen BV besteld. Netjes op tijd en de schoenen waren ook prima naar mijn zin. De aflevering kunnen jullie waarschijnlijk niets aan doen maar dat vond ik niet zo prettig. Twee paar schoenen ter waarde van € 120,00 stonden gewoon bij de voordeur.
Enkelbooties gekocht waarvan het rechter exemplaar niet helemaal gaaf was. Na telefonisch contact retour gestuurd en binnen twee dagen een nieuw paar ontvangen. Goede en snelle service! Mooie aanbiedingen tijdens de sale. De website is idd zeer traag. Dit is wel een verbeterpunt.
Bestellen op de site ging echt niet maar de vriendelijke medewerkers van de klantenservice lostten dit netjes op. Succes met de nieuwe site!
Duidelijke site, wel wat traag (meerdere dagen ervaren op verschillende devices op verschillende netwerken) Mooie aanbiedingen, gratis retourzending, breed assortiment.
Buena calidad precio y servicio! Llegó en 5 días, mi chica está encantada :)