Pluspunten
Ik dacht eindelijk de schoenen gevonden te hebben die ik zocht voor een redelijke prijs. Helaas was het model anders en heb ik ze terug gestuurd. Zowel de levering als de verwerking van het retouneren verliep bijna perfect.
VerbeterpuntenVooral doorgaan met het leveren van goede sevice. 1 puntje: na het terugsturen zou het fijn zijn als er een berichtje komt waarin staat dat de schoenen retour gekomen zijn en dat het geld teruggestort wordt.
Pluspunten
super levering
Pluspunten
VerbeterpuntenSchoenen besteld vlgns website aanwezig en besteld. Toen bleken ze er toch niet te zijn. Gelukkig betaling wel redelijk snel terug
Beste heer Warmerdam, Bedankt voor uw email. We vinden het inderdaad erg vervelend dat we door een voorraadverschil uw schoenen niet konden leveren. Wij doen ons best onze voorraad zo goed mogelijk up to date te houden, maar dat ging in dit geval niet helaas mis. Hopelijk kunt u met de kortingscode die we u een paar dagen geleden hebben toegestuurd nog een ander mooi paar schoenen uitzoeken. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
De eerste levering was niet compleet, maar na één telefoontje werd dit supersnel opgelost. De volgende dag al vond ik de nalevering in de brievenbus
Pluspunten
Betrouwbare zaak, goede service
Pluspunten
Prima, snelle levering, keurig ingepakt
Pluspunten
Levering was zoals beloofd: de volgende dag. Communicatie was zeer goed, via mail duidelijk wanneer ik de levering kon ontvangen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
De 7 is omdat ik uw bedrijf nog niet ken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie schoenen, goed verpakt, snelle levering. Top!
Pluspunten
Zeer snelle levering en ook de retour (helaas waren de laarsjes te klein ) is zeer snel en correct afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en degelijke schoenen, kwaliteitsschoenen.
VerbeterpuntenHet mogen ook wel iets modernere modellen zijn. Nu veelal voor ouder publiek.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenNog beter vindbaar worden op internet.
Pluspunten
Heel betrouwbaar.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenMisschien ietsje sneller het pakket versturen......geen reden overigens om niet meer te bestellen
Pluspunten
Bij telefonisch contact goed en vakkundig advies, bovendien zeer vriendelijk; zeer zeker aan te bevelen...
Pluspunten
helemaal tevreden over snelheid en laarsjes waren perfect.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed advies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle hulp bij problemen met geleverde schoenen
Pluspunten
Mooie en goede collectie. Netjes verzonden en retournering geen probleem.
Pluspunten
.Prettige, correcte, vriendelijke en deskundige benadering tijdens telefonisch contact.Zeer snelle reacties en acties op bestelling en retourzending.Men geeft je het gevoel dat men je kent en vertrouwt.
VerbeterpuntenHet was de eerste keer dat ik met dit bedrijf in contact kwam en ik zou nu werkelijk geen verbeterpunt kunnen noemen.