Pluspunten
Prima schoenen winkel, prachtige schoenen prijs kwaliteit
Pluspunten
Nette en correcte levering. Helaas ook iets moeten retourneren maar dat is ook keurig afgehandeld.
Pluspunten
Super snel geld retour van schoenen die ik terugstuurde. Dat geeft vertrouwen. Het was mijn eerste bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie!
Betere controle van schoenen voor ze verzonden worden. Wij hadden 2 paar schoenen besteld voor onze zoon waarvan er 1 al duidelijk gedragen was (vieze zolen) Winkel personeel was hierover ook verbaasd
Pluspunten
zeer snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website,geleverd binnen de afgesproken termijn.De tweede keer dat ik bestelde.Ik ben heel tevreden.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
snelle levering, goede kwalitatieve merken
Verbeterpunteneen
Pluspunten
Ik ben zeer positief over de vlotte levering en duidelijke info. Ook de retourzending was binnen enkele dagen afgehandeld. Alles zeer snel en correct!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snel mooie schoenen en after pay
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Zoals in onze email aangegeven is er helaas iets fout gegaan waardoor u het verkeerde model heeft ontvangen. Nogmaals onze excuses hiervoor. We doen altijd ons best alle orders zo zorgvuldig mogelijk te versturen. We nemen uw feedback mee voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goed assortiment in kwaliteitschoenen.
VerbeterpuntenSnellere levering :-)
Pluspunten
Supersnel geleverd, met een mooie korting op een toplaars!
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt!