Pluspunten
Snel, goede service.
Pluspunten
Kwaliteit, snelle correcte levering in goede verpakking. M.a.w. een bedrief waor met wegloopt!
VerbeterpuntenNow nog niks!!
Pluspunten
Super snelle levering en mooie kwaliteit laarsjes: ik ben heel blij :-)!
VerbeterpuntenEigenlijks niets!
Pluspunten
Had bestelling geplaatst en afgerekend. Toen bleek dat voorraad niet klopte. Kreeg een mail met excuus en kortingscode. Erg gewaardeerd. Schoenen in andere kleur besteld. Afhandeling was goed en ik was tevreden, ondanks dat ik eigenlijk een andere kleur wilde hebben
Pluspunten
goede uitstraling
Verbeterpuntenwebsite
Pluspunten
Zeer tevreden mbt de webshop
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
Goede en snelleservice i.v.m. fabriekfout
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Mooie schoenen voor een scherpe prijs en volgende dag geleverd, bestel proces duidelijk, proces vanaf bestelling tot levering ook mede dankzij PostNL perfect
VerbeterpuntenTIP; Onderhoudstips bijsluiten als extra service
Pluspunten
Mooie schoen. Duidelijke communicatie en snelle levering ondanks drukte. Top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle afhandeling order
VerbeterpuntenSchoenen waren niet nieuw maar waarschijnlijk als pasmodel gebruikt. Daardoor beetje raar om soort van gebruikte laarsjes te ontvangen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. De schoenen die u heeft besteld kunnen inderdaad gepast zijn in de winkel. Aan het eind van de sale periode is de voorraad nog maar beperkt en lukt het niet altijd een gloednieuw paar op te sturen. We nemen uw feedback mee. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
ruime keus, snelle levering en bij een retour ook heel snel geld terug.
Pluspunten
Goede website en niks aan te merken op het bestelproces van bestelling plaatsen tot levering.
Pluspunten
perfecte snelle juiste levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen.
Pluspunten
Website in orde, snelle levering
Pluspunten
Hele snelle bezorging, netjes verpakt, schoenen in uitstekende staat. Zo zou iedere webshop van mij mogen zijn!