Pluspunten
Verkopen goede merkschoenen. Vlotte levering. Makkelijk te retourneren.
Pluspunten
Snelle levering, ondanks dat ik vlak voor kerst besteld heb, mijn bestelling was de dag na kerst binnen!
Pluspunten
Snelle en goede levering. Goede kwaliteit schoenen!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Keurige net verpakking en snelle levering! Ik ben er superblij met mijn aankoop!
Pluspunten
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ga in de toekomst zeker meer bestellingen plaatsen.
Pluspunten
Goed telefonisch overleg en advies
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel fijne snelle levering. Schoenen waren super mooi, maar ik kon geen rekening houden met de breedte.
VerbeterpuntenBreedte maten duidelijker maken.
Pluspunten
geen klachten
Verbeterpuntenben tevreden
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat de schoenen al vrij uitgezakt en opgerekt waren. Duidelijk een gepast paar waar geen papier o.i.d. meer in zat. Indien gewenst kunt u contact met me hierover opnemen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat de schoenen niet in juiste staat zijn geleverd. Alle schoenen worden normaal gesproken goed gecontroleerd en netjes ingepakt voor ze worden opgestuurd. Zou u misschien een mailtje met wat meer informatie over uw klacht kunnen mailen naar [email protected]? Wellicht kunnen we dan tot een goede oplossing komen. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
Snel in huis, goede prijs. Schoenen waren op andere site duurder.
Pluspunten
Ondanks de drukte tijdens de feestdagen is de bestelling razendsnel bezorgd. Complimenten!
Pluspunten
bestelling zeer snel in prima staat ontvangen
Pluspunten
De bestelling werd heel snel gestuurd en alle administratie was in order.
VerbeterpuntenDe informatie op de website klopte niet - daar stond het dat de schoenen een uitneembaar binnenzool hadden, maar dat was niet zo.
Pluspunten
Prima betrouwbaarr bedrijf.
VerbeterpuntenNiets van toepassing
Pluspunten
Met feestdagen besteld en snel bezorgd.
Dat op de website duidelijker aangegeven wordt bij kinderschoenen dat de prijs per maat verschilt.