Pluspunten
Snelle afhandeling van de levering, goede smalle merkschoenen tegen prima prijs. Retourprocedure van tweede paar verliep ook soepel.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd top
Pluspunten
Netjes afgeleverd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Mooi aanbod van schoenen. Informatie over de schoenen is breed. Klantvriendelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenWas het laatste paar schoenen waarvan er 1 in de etalage had gestaan en dus kleurverschil! Dit zou erbij vermeld moeten worden, dan had ik de schoenen niet gekocht voor die prijs!!
Beste heer, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u een verkleurd paar schoenen heeft ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Voor verzending worden de schoenen goed gecontroleerd, maar dit lijkt in uw geval mis te zijn gegaan. We zouden graag alsnog tot een passende oplossing met u komen, hiervoor kunt u een mailtje sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
Leertijd snel en alles naar wens
Pluspunten
Duidelijke website, schoenen op de afgesproken tijd bezorgd. Keurig ingepakt. Niets dan lof!
Pluspunten
Snelle levering!!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Alles naar tevredenheid!
Pluspunten
Prima schoenen winkel, prachtige schoenen prijs kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette en correcte levering. Helaas ook iets moeten retourneren maar dat is ook keurig afgehandeld.
Pluspunten
Super snel geld retour van schoenen die ik terugstuurde. Dat geeft vertrouwen. Het was mijn eerste bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie!