Pluspunten
Altijd alles Perfect voor elkaar!
Pluspunten
Hele goede, perfecte service
VerbeterpuntenGeen. Als u als bedrijf zo doorgaat dan kan het niet beter.
geen
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenMijn ervaring alles prima
Pluspunten
Actieve klantenservice
VerbeterpuntenToen item in winkelwagen zat kwam er een melding out of stock....na nogmaals procedure te hebben herhaald ging alles goed.wel bleek het item nog een keer in de winkelwagen waarop de klantenservice bericht stuurde.
Pluspunten
Kwaliteit en vlotte levering.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie keuze Duidelijke omschrijving
VerbeterpuntenAang3ven of hielhoogte genoeg is voir zolen met hoge correctieboog binnenwaarts
Pluspunten
zeer snelle levering, kwaliteit voor goede prijs. Had pantoffels voor mijn moeder besteld, ze heeft moeilijke voeten en had 1/2 maat nodig. Ze is zeer tevreden.
Pluspunten
Alles klopt,en dus zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenN.vt.
Pluspunten
Service en snelheid van reageren en bezorging
Pluspunten
Snelle levering top
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Was voor mij de eerste keer. Maar compliment voor de snelle levering en afwikkeling van eea.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi assortiment, snelle levering, concurrerende prijzen.
Pluspunten
Ook bij retourzending keurig afgehandeld
Pluspunten
Zeer snelle reactie op email. Goede service bij andere maat aanvragen. Goedkoopste van allemaal voor de schoen die ik zocht.
VerbeterpuntenKorte notitie bij schoenen dat als het de verkeerde maat is, je kosteloos een andere maat kunt krijgen.
Geen verzendkosten achteraf berekenen als je artikelen retour hebt gestuurd.
Beste Liesbeth, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u het vervelend vindt om achteraf nog verzendkosten te moeten betalen. Helaas zijn wij genoodzaakt om bij bestellingen onder de €40, ook na retournering, verzendkosten in rekening te brengen. Dit wordt ook op de website vermeld om onduidelijkheid te voorkomen. We nemen uw feedback echter wel mee voor de toekomst en hopen u nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice