Pluspunten
Keurig geholpen. Netjes!
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat u geen sandalen met breedte maten voor een meisje met maat 31 heeft. Ik had leuke sandalen uitgezocht. Helaas waren ze te smal.
Pluspunten
Snelle levering en bij retour zenden geen problemen.
Pluspunten
de levering was snel en de communicatie was goed. Het product wat ik had gekocht paste niet goed en ik stuurde het retour. Ze hebben dit netjes afgehandeld. Ik heb ivm een systeemfoutje bij het resetten van mijn wachtwoord de klantenservice moeten bellen en deze was professioneel en behulpzaam. Ik zou er zo weer bestellen.
Pluspunten
Pluspunten
Ben heel tevreden want alles verloopt naar wens GA ZO DOOR!
Pluspunten
Leverde snel, precies wat ik besteld had. Helaas waren de schoenen te klein. maar ook terugsturen was geen probleem en ik kreeg mijn geld weer snel teruggestort.
Pluspunten
Alles was perfect in orde!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Goede service, mijn aankoop viel tegen en nadat ik een mail had verstuurt binnen een uur reactie terug. Ook kreeg ik zonder problemen m'n geld terug. Ondanks dat m'n aankoop tegenviel zou ik voor de goede service dit bedrijf aanbevelen!
Pluspunten
Vriendelijk en meedenkend personeel
14 dagen schoenen op proef is erg prettig. Graag op de website vermelden dat de schoenen die men koopt mogelijk zeer lichte gebruikssporen heeft.
Pluspunten
kwaliteit in product en snel en efficient handelen
Verbeterpuntenbeter beschrijven van product. ik bestelde schoenen met afneembaar voetbed maar de klopte niet helemaal . ik vond het zo jammer vooral omdat de schoenen waren echt mooi en met tegenzin heb ik terug gestuurd. De behandeling van alles ging snel en foutloos
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas zat er een fout in ons systeem waardoor enkele sandalen zijn ingedeeld in de categorie uitneembaar voetbed terwijl ze dit niet hebben. We werken aan een oplossing, maar vinden het uiteraard erg vervelend dat u hier ongemak van heeft gehad. Graag bied ik u een kortingscode van 10% aan die u bij een volgende, hopelijk wel succesvolle bestelling, in onze webshop kunt gebruiken. Kortingscode: EAIBU42JRX9K Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
Mooie schoenen, duidelijke omschrijving en foto’s op de website
Pluspunten
Snel, gratis afleveren/eventueel retourneren.
VerbeterpuntenJammer dat je voor Afterpay bijna 1 euro extra moet betalen. Is namelijk wel een klantvriendelijke betaalmethode
Pluspunten
Naderhand ook snelheid geld terug gekregen na het retoerneren. Betrouwbaar en snel
Pluspunten
uitstekende service, snelle afhandeling,
Verbeterpuntengewoon doorgaan met de goede service