Pluspunten
Bedankt voor de snelle levering, eindelijk moderne schoenen en larzen in 39,5 en wijde k..
Pluspunten
Fijn dat ze damesmaat 43 hebben!!!!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke website met goede filters. Snelle levering van kwaliteitsschoenen. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Ik bestelde laarsjes die bleken niet eens op voorraad te zijn. Vervelend!
Beste Gerrie, Ik begrijp dat u dit vervelend vindt. Het is zeker niet de bedoeling dat wanneer u een bestelling plaatst, achteraf blijkt dat de schoenen zijn uitverkocht. Wij doen ons best om de voorraad zo up to date mogelijk te houden maar helaas zit er soms toch een fout in het voorraadsysteem. Wij vinden het zelf ook erg vervelend en daarom hebben wij u via de mail vorige maand een kortingscode aangeboden. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Kelly - Klantenservice
Pluspunten
Super klantvriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenSnelheid van het leveren van de bestelde producten
Pluspunten
Het personeel kan prima adviseren. Ze weten waar ze over praten. Het assortiment is prima.
Pluspunten
Snelle keurige levering geen problemen met betaling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze reageren super snel op je vragen wat ik persoonlijk heel erg fijn vind!
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
kosteloos retour zenden. top.
Pluspunten
Prima service, levering en retourservice
Pluspunten
Zeer professionele aanpak
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om te weten hoe de maat uitvalt. Soms heb ik n.l. maat 39,5 en dan weer 40.
Pluspunten
Een mooie collectie schoenen van betrouwbare merken. Klantenservice erg vriendelijk als je met vragen belt. De site is overzichtelijk en je vindt snel wat je zoekt.
VerbeterpuntenDe levertijd is aan de lange kant: meerdere dagen. Dat zou van mij iets sneller mogen.