Pluspunten
Tja bestellen, betalen en de volgende dag thuis afgeleverd met retour bon. Top.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede schoenen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top prijs, supersnelle levering!
Pluspunten
De schoenen werden op tijd geleverd.
VerbeterpuntenLuister aub beter naar de klant. Het is niet leuk als je totaal verkeerde informatie krijgt en vervolgens wordt afgescheept met een onzin verhaal over kleuren. Geef gewoon toe dat er een verkeerde foto op de website staat.
Beste mevrouw Vugt, Zoals al eerder aangegeven vinden we het heel vervelend dat u de communicatie als niet juist heeft ervaren. We doen ons best om de schoenen in de webshop zo goed mogelijk op de foto te zetten. We zullen uw feedback meenemen en hier in de toekomst op letten. Met vriendelijke groet, Niels Elferink - Klantenservice Elferink Schoenen B.V. Herenstraat 12 8102 CP Raalte E-mail: [email protected] Internet: http://elferinkschoenen.nl Facebook: www.facebook.com/ElferinkSchoenen Twitter: www.twitter.com/ElferinkSchoen
Pluspunten
Fijne winkel. Onze zoon heeft een smalle voet. Lastig om goede schoenen te vinden, maar bij jullie is er genoeg keus.
Pluspunten
Top bedrijf! Altijd leuke aanbiedingen, handige site met mooie zoekfilters en veel duidelijke foto's. Altijd keurig verpakt en snel geleverd. Bestel hier graag!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Terugbrengen na een paar dagen is geen probleem. Ik kan schoenen voor mijn moeder meekrijgen om thuis te passen. Dat is zo fijn van kopen in Hattem.
Pluspunten
heel vriendelijk en behulpzaam goede informatie over de maat en breedte van de schoenen perfect
Verbeterpuntengezellige zaak om naar toe te gaan
Perfecte en snelle levering. Duidelijke communicatie
Pluspunten
Alles was perfect
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Niet nodig, ben zeer tevreden. Zo snelle levering. Keurig.
Pluspunten
Ze weten in de winkel echt goed advies te geven welke schoen goed past en welke je echt niet moet nemen.