Ik mis nu mijn stempels die ik in de winkel wel krijg
Beste heer/mevrouw, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Indien de schoenen niet afgeprijsd waren, kunt u in onze winkel langskomen, dan zetten we de stempels wel even bij u op de kaart! Met vriendelijke groet, Kelly Bijvank - Klantenservice
Pluspunten
Schoenen voor mijn zoon besteld, volgende dag al in huis. Vooral super dat de jongensschoenen tot maat 42 gaan bij deze webshop.
Pluspunten
goeie service, direct tel bereikbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De berichten over het plaatsen van de order en het verzenden van de goederen. Gratis verzenden en retourneren.
VerbeterpuntenAlles is goed geregeld.
Pluspunten
Dit al de vierde keer dat ik bij van Elferink bestel. Deze keer kwam het in 2 bestellingen, omdat het uit een andere vestiging kwam. Heel netjes een mail ontvangen, en de pakketten kwamen ook goed verpakt aan. Service is ook goed. In de doos zaten de retourformulieren. Van de 4 paar schoenen heb ik 1 paar retour gezonden. Geen enorm invulformulier, gewoon sticker erop en van het juiste paar krijg je je geld teruggestort. Geld stond na 2 dagen weer op mijn rekening. Bedankt en tot volgende keer
VerbeterpuntenJullie doen het super! Bedankt.
Pluspunten
schoenen in perfecte staat, duidelijke communicatie via mail, prima retoursregeling (verpakking; voorgedrukte label)
Pluspunten
Geweldige service!
Pluspunten
Korrekte levering, alles volgens afspraak
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenVreemd (en ook handig) dat ik niets in hoefde te vullen over de reden van retour
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Netjes verpakt, op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering. Prima slippers
Pluspunten
Ruime keuze aan kinderschoentjes, makkelijke bestelprocedure en retourprocedure. Duidelijke communicatie en geld van het paar wat ik retour had gestuurd vlot weer op mijn rekening.
VerbeterpuntenBestelling wordt niet altijd dezelfde dag verzonden, volgens mij binnen 2-3 werkdagen. Voor mij geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit sommige mensen tegenhoudt.
Pluspunten
- Zeer snelle levering - Mogelijkheid tot gratis retourzenden
Verbeterpunten- Het zou fijn zijn als er bij het bestellen een mogelijkheid was om het pakket direct bij een PostNL-punt af te laten leveren. - Schoenendoos in de verpakking was iets gedeukt (kan ook door de postbezorger komen).