Pluspunten
Keurige afhandeling incl. berichtgeving over een iets vertraagde bestelling. Daarnaast een prima retourprocedure. Ik koop hier graag.
Pluspunten
Keurige en snelle levering. Schoenen zien er prachtig uit zoals op website vermeld.
Pluspunten
betrouwbare firma met kwalitatieve producten met soms zeer scherpe prijzen. Correcte nazorg.
VerbeterpuntenGeen specifieke mail meer gekregen over de effectieve verzending, maar de levering gebeurde snel.
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve review en verbeterpunt. Op het moment dat de bestelling bij ons wordt verzonden ontvangt u de factuur van de bestelling via e-mail. Voor het versturen van de bestelling maken we gebruik van PostNL. Als het goed is krijgt u van PostNL een mail met meer informatie over de bezorging. Ook vindt u een track-and-trace code van het pakket in deze mail. Wellicht dat deze mails in de Spam of ongewenste mail terecht zijn gekomen. Helaas gebeurd dit een enkele keer. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Niels - Elferink Schoenen Klantenservice
Pluspunten
Goede, snelle service en retour behandeling!
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid in de maten.
Beste Sarbina, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn voortdurend bezig onze website op allerlei punten te verbeteren. De maten is hier zeker een aandachtspunt. Wij proberen de informatie over het groot of klein vallen bij de tekst bij het artikel te plaatsen. Mocht u voor een specifiek product hier bevindingen over hebben vernemen we dat graag. We plaatsen dit dan bij in de producttekst. Heel veel plezier met uw aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Niels - Elferink Schoenen Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en retour afhandeling De keuze mogelijkheid voor AfterPay is erg fijn.
Verbeterpuntende verzending van de artikelen zou handiger zijn in een doos dan in een plastic zak De zak is moeilijk open te krijgen zonder veel te beschadigen, dit ook i.v.m. eventueel retour zenden
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling en het verbeterpunt. De verzendzakken die we nu gebruiken zijn inderdaad niet ideaal. Daarom gaan we binnenkort andere verzendzakken in gebruik nemen. Deze nieuwe verzendzakken zijn eenvoudig open te knippen en zijn voorzien van een tweede plakstrip waardoor de zak ook goed voor een retourzending gebruikt kan worden. Met vriendelijke groet, Niels - Elferink Schoenen Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Snelle, nette levering. Snelle afhandeling retourzending.
VerbeterpuntenKrappe verpakking, lastig netjes te hergebruiken.
Pluspunten
Geen opmerkingen alles prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze hebben modieuze schoenen ik K Wijdte!
Pluspunten
doen wat ze beloven. snelle levering
Pluspunten
Via site besteld. Duidelijk. Makkelijk alles te vinden. Snelle levering.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Heel goede service en vriendelijk personeel
Verbeterpuntenwat sneller iets kunnen zoeken op de web-shop
Pluspunten
Top service, snelle levering. Nu 2 bestellingen gedaan. De 1ste waren schoenen voor mijzelf deze bleken een maat te klein te zijn, deze geretourneerd met het verzoek een maat groter te sturen en deze had ik dezelfde week nog binnen en zitten perfect. 2de bestelling waren sandalen voor m'n jongste dochter, ook snelle levering en goede stevige kwaliteit.
VerbeterpuntenEr stond op de site bij mijn schoenen de tip om een maat kleiner dan je normaal hebt te bestellen. Dit bleek geen goede tip te zijn. Normaal heb ik maat 38,5 en heb maat 38 besteld maar deze bleken te klein, had zelfs maat 39 nodig. Uiteindelijk goed opgelost.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
bestellen en ook ruilen ging gemakkelijk en probleemloos
Verbeterpuntenhet was niet helemaal duidelijk wanneer ik de schoenen zou ontvangen. Ze waren er wel snel
Pluspunten
Losse binnenzolen
VerbeterpuntenNog meer keuze in elegante schoenen met losse zolen