Pluspunten
Goede en snelle afhandeling van mijn webshop bestelling. Ook de retour was snel en goed afgehandeld.
VerbeterpuntenHet laden van de foto's op de webshop duurt erg lang.
Pluspunten
snel en goed verpakt met informatie over de schoenen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en veel voorraad
Pluspunten
Snelle service Duidelijke website
Pluspunten
Pluspunten
Heel zorgvuldig. Goed assortiment.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super goede service en bij retiur meteen geld op de bank
Pluspunten
besteld via webshop. ziet er goed uit
Verbeterpuntenwebshop werkt wel traag. je kunt niet makkelijk meerdere maten aanvinken, met elke keuze die je maakt is de webshop erg lang aan het draaien/c.q. opslaan. En de knop 'terug naar zoekresultaten' miste ik.
Beste mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Dit waarderen wij erg. Wij zijn momenteel druk bezig met het optimaliseren van de webshop, waaronder ook het verbeteren van de snelheid en laadtijd. We zullen uw feedback zeker meenemen in dit proces en we hopen snel verbeteringen door te kunnen voeren. Veel plezier met uw aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Snel en effectief
Pluspunten
Grote assortiment met name als je aangewezen op schoenen met extra breedtewijdte
Verbeterpunten-
Pluspunten
De laarzen waren snel binnen.
VerbeterpuntenAlles is goed verlopen.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Hele snelle levering en erg vlot verwerkte retour.
Pluspunten
- Vriendelijke service via telefoon. - Helaas te klein, wel fijn dat het gratis retournering is.
Verbeterpunten- Eerste keer verkeerde adres doorgegeven aan postnl. Daarna wel weer goed en snel opgepakt.
Pluspunten
Goed verpakt zonder onnodig materiaal verbruik zoals grote dozen en plastic vulmiddel.
Pluspunten
Prima persoonlijke service
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Prima afhandeling en verpakking.
VerbeterpuntenDe bezorging was een dag later dan beloofd, dat was jammer.
Beste Else, bedankt voor uw positieve beoordeling. Mijn excuses dat wij een dag later geleverd hebben. Wij hanteren een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Meestal wordt een bestelling die voor 16.00 uur is geplaatst wel de volgende dag geleverd maar dit kunnen wij helaas niet garanderen. Met vriendelijke groet, Annemarie - klantenservice