Pluspunten
Goed verpakt, mooie schoenen voor een mooie prijs.
VerbeterpuntenSneller leveren. Ik moest bijna een week op de schoenen wachten. Is niet meer van deze tijd.
Beste mevrouw, bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u over het algemeen tevreden bent. Tijdens de sale hanteren wij een langere levertijd van maximaal 5 werkdagen. Dit staat ook op onze website aangegeven. Het is helaas in de drukke sale periode niet altijd mogelijk om een order binnen een dag te verzenden. In uw geval stonden de schoenen in meerdere filialen. Deze zijn eerst naar één filiaal gestuurd en van daaruit naar u verzonden. Om ook sale artikelen zonder verzend- en retourkosten te kunnen leveren is het niet wenselijk voor ons om alle paren apart op te sturen. Normaal gesproken sturen wij hier een mail over maar in uw geval is dat niet gebeurd zie ik. Mijn excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering. Website duidelijk en volledig. Groot assortiment.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Goede service en communicatie
Pluspunten
duidelijke site en goede kwaliteit schoenen levering was heel sbel
Verbeterpunten??
Pluspunten
Mooie snelle afhandeling van de bestelling en ook van de retour.
Pluspunten
ook per mail vriendelijk en snel te woord gestaan
Pluspunten
Prima levering en prachtige schoenen
Pluspunten
Snellle sevice ook bij ruilen, meteen antwoord bij de klantenservice na e mail
VerbeterpuntenAlles is oke
Pluspunten
levering conform afspraak
Pluspunten
snelle levering, goede correspondetie over betaling en transport, geen bezorgkosten
Pluspunten
Super snelle service, blij met de schoenen
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNog niets
Pluspunten
Zeer snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle levertijd. Goede producten