Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenNiets.Helemaal goed.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenJammer dat de 15 euro korting niet gelde op de webshop prijs
Beste Daphne, bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Zoals ook via de mail aangegeven was deze € 15,- extra korting helaas alleen geldig op de wintercollectie en niet op de zomercollectie. Bij de wintercollectie was de korting online al in de prijs verwerkt. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Snelle en goede levering. Prima prijs en kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle service. Duidelijk omschreven hoe men de schoenmaat kan uitrekenen. Keurig verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten en achteraf betalen!
Pluspunten
Scherpe prijs schoenen/snelle levertijd
Pluspunten
Alles was perfect!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima schoen, snel geleverd.
Pluspunten
Supersnel geleverd, de volgende dag binnen! Goed verpakt. Goed product, trackstyle schoenen in extra smalle wijdte maat en voor de helft van de prijs. Kon het hier niet vinden. Erg blij mee!
Pluspunten
Prachtige schoenen, laag van prijs, keurig verpakt en supersnel verzonden
VerbeterpuntenProbeer op dit niveau te blijven!!!
Pluspunten
Snelle levering en snel geld retour op de rekening
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Grote maten in het assortiment, snelle en veilige bezorging!
VerbeterpuntenDe website is soms wat traag of onbereikbaar.
Beste Leo, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het assortiment. Wat betreft je verbeterpunt, we zijn druk bezig met het ontwikkelen van de website zodat de laadtijd ook korter wordt. We hopen uiteraard dat dit zo snel mogelijk opgelost is maar ik geef je feedback in ieder geval door. Met vriendelijke groet, Annemarie - klantenservice
Pluspunten
Goede schoenen
VerbeterpuntenVreemd dat men in de winkel in Raalte niet attendeert op de webshop. Men geeft aan dat betreffende schoen en maat niet meer zijn, terwijl online wel te bestellen is. Gemiste kans voor de winkel die beter service kan verlenen door zelf de schoenen te bestellen en direct te leveren aan de klant
Beste Josine, bedankt voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent over de schoenen. Wij hebben in alle winkels een webzuil staan via waar de schoenen online besteld kunnen worden indien deze niet meer in het filiaal op voorraad zijn. Dat dit bij u niet gebeurd is, is vreemd inderdaad. Mijn excuses hiervoor. Ik ga het doorgeven aan de betreffende winkel. We hopen u graag nog eens terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Contact via mail, correcte en snelle reactie gekregen en vervolgens mijn probleem opgelost tot volle tevredenheid.
Pluspunten
Mooie schoenen en snel bezorgd
Pluspunten
Goede service en snelle levering!