Het bestellen van de schoenen (ik wist het merk, de maat) ging heel vlot. Betalen ging gemakkelijk en de schoenen werden snel thuisbezorgd.
Helaas wacht ik nog op mijn schoenen
Beste mevrouw van der Meije, Zoals we net via de mail hebben aangegeven bij u is uw bestelling bezorgd op 15 mei om 11:42 uur. Met vriendelijke groet, Elferink schoenen.
Ik heb pantoffels besteld die achteraf te breed waren. Perfecte afhandeling en binnen twee dagen het bedrag retour. Perfecte service.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Verpakking ziet er goed uit. Jammer, genoeg pasten de schoenen mij niet. Moesten terug. Snel je geld weer op je rekening gestort.
Vlotte levering, mooie schoen, top dat er breedtematen zijn in deze winkel
Mooie schoenen, snel geleverd.
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goede kwaliteit schoenen en redelijk snelle levering. Top!
Produkt voldoet aan verwachting.
Prima service, snel bezorgd incl retour labels enz. Niet nodig gehad trouwens
Snel en correct gehandeld!
Vijf sterren, gewoon omdat alles liep zoals ik van een goede leverancier verwacht. Duidelijke website, makkelijk betalingsproces, goede communicatie over verloop van de afhandeling (zonder overvloed aan mails). Gewoon alles prima.
Schoenen besteld bij dit bedrijf. Boven verwachting mooi en snel geleverd. Ik beveel ze zeker aan.
functioneel en comfortabel
1 paar schoenen viel kleiner uit. Ik heb deze retour gedaan. Met een paar dagen een bevestiging mail en mijn geld terug. Dat geeft je vertrouwen om een volgende keer opnieuw te bestellen bij Elferink.
Snel en zorgvuldig geleverd.
Eerst een paar in de winkel in Nunspeet gekocht, daarna dezelfde schoenen in een andere kleur online besteld. Vlot en probleemloos besteld, betaald en thuisbezorgd. Top!
Prima sandalen. En de maat is precies goed.
Mijn schoenen werden de volgende dag al geleverd.
Goede ervaring met de bezorging
Snelle levering!
Sneek bezorging, Zeer goede kwaliteit.