Pluspunten
Goede en snelle communicatie over levering en retourzending.
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling van aankoop
VerbeterpuntenMogelijkheid voor betalen via Ideal Ing Bank
Beste mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Alle grote banken zijn aangesloten bij Ideal, waaronder ook de ING. In het betaalproces kunt u uw bank selecteren, de ING bank staat ook tussen deze opties. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Goede service snelle levertijd
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Supersnel, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
mijn bestelde schoenen stonden online op voorraad en toen ik ze besteld had waren ze opeens niet meer voorradig. Slechte zaak !!!
Beste mevrouw Keurhorst, Ik begrijp dat u dit vervelend vindt. Het is zeker niet de bedoeling dat wanneer u een bestelling plaatst, achteraf blijkt dat de schoenen zijn uitverkocht. Wij doen ons best om de voorraad zo up to date mogelijk te houden maar helaas zit er soms toch een fout in het voorraadsysteem. Wij vinden het zelf ook erg vervelend en daarom heeft mijn collega u vorige week via de mail een kortingscode aangeboden. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Verbeterpuntengeen-
Pluspunten
Snelle, nette levering. Goede kwaliteit schoen
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten. Misschien achteraf betalen mogelijk?
Beste Jolanda, bedankt voor je positieve beoordeling. Het is nu mogelijk om met Afterpay te betalen. Bij je volgende bestelling kun je kiezen voor achteraf betalen met Afterpay. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Goede service ook als je wilt ruilen. Gemakkelijk contact te krijgen.
Pluspunten
schoenen in de sale gezien en besteld en werden netjes thuis bezorgd. betrouwbaar bedrijf Elferink schoenen
Pluspunten
Het is voor mij de eerste keer dat ik bij dit bedrijf wat bestel en ik ben Ik had de bestelling snel in huis en het was ook keurig verpakt. Wat ik toppie vond was dat men mij van te voren op de hoogte stelde dat er een kleine beschadiging was geconstateerd op een van de schoenen en dat als ik ze toch wilde hebben er nog iets van de prijs afging. De beschadiging was minimaal en ik ben dan ook zeer happy met mijn aankoop.