Pluspunten
Reageren snel en denken mee!
Pluspunten
Top service, snelle reacties.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
goede kwaliteit, snel en eerlijk.
Pluspunten
Snellere levering
Beste Francien, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je ons op kwaliteit en betrouwbaarheid zo goed beoordeelt. Ik begrijp dat de levertijd niet naar verwachting was. Kun je ons laten weten waarom je hier niet tevreden over bent? We hopen je nog eens terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Annemarie
Pluspunten
Duidelijke site met veel keus, goede communicatie over verzenden etc.
VerbeterpuntenContact met Elferink was goed, levering door PostNL was niet positief
Pluspunten
zeer snelle levering met goede communicatie over status betaling en verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima, snelle levering
Pluspunten
ben zeer tevreden over de service via email werd ik netjes op de hoogte gesteld mbt de voortgang van mijn bestelling. juiste product ontvangen
Pluspunten
keurige afhandeling Niets op aan te merken
Pluspunten
zeer goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbare site..
Pluspunten
Snelle levering, en correctie afhandeling na retourzending.
Pluspunten
duidelijke website en op vele manieren te betalen
Pluspunten
1 paar bleek toch niet leverbaar, ik kreeg een keurige mail met het verzoek mijn rekeningnummer door te geven voor het terugstorten van het geld. Dit stond de eerstvolgende werkdag alweer op mijn rekening. De andere paren waren keurig geleverd.
Pluspunten
sortering en leversnelheid
Verbeterpuntenhelaas was mijn maat niet meer voorradig maar dat kan natuurlijk
Pluspunten
Ik had 2 paar schoen besteld. Omdat deze uit verschillende vestigingen kwamen duurde de levertijd iets langer. Ik werd hiervan keurig per mail op de hoogte gesteld en ik kon nog van de koop afzien, mocht ik dit wensen.
Pluspunten
Duidelijke website en vlotte levering!
Pluspunten
Snel en keurig verpakt geleverd
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede informatie verschaft.
VerbeterpuntenLevering duurde een aantal dagen
Beste mevrouw, bedankt dat u ons positief beoordeeld. Normaal gesproken verzenden wij een bestelling die voor 17.00 uur verwerkt is nog dezelfde dag. Wij hebben u daarom per mail ingelicht dat dit bij uw bestelling helaas niet ging lukken omdat de schoenen zich in twee verschillende magazijnen bevonden. Mijn excuses voor het ongemak. Ik wens u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Er nauwkeurig op toekijken dat de juiste items worden geleverd. Onbeschadigde producten opsturen. Korting aanbieden voor de schade die de klant heeft geleden.
Beste mevrouw, bedankt voor uw feedback. Normaal gesproken controleren wij bestellingen altijd op juistheid echter is dit in de drukte van de sale bij uw bestelling niet goed gebeurd. Wij zullen hier in het vervolg nog beter op letten. Nogmaals onze excuses hiervoor. In het mailverkeer hebben wij afgesproken dat u de schoenen gewoon kon retourneren en dat wij de retourkosten vanuit België voor onze rekening nemen. Het verkeerd geleverde paar heeft u geretourneerd en de sandalen met het streepje aan de binnenkant mocht u ook kosteloos retourneren maar u heeft er voor gekozen om dit paar te houden. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
goede website. snelle levering