Pluspunten
Kinderschoenen in breedtematen, zelfs in maat 41 (jongens) de schoenen gevonden die ik bij ons in de buurt nergens kon krijgen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke productbeschrijving
Pluspunten
Snelle levering, keurig en stevig verpakt. Zeer behulpzame en klantvriendelijke afhandeling gekregen toen bleek dat per abuis de verkeerde maat schoenen was geleverd. De volgende dag de goede maat al in huis!
Pluspunten
Mooi van kwaliteit heel goed draagbaar ik ben tevreden.en zal in de toekomst zeker gebruik blijven maken van uw producten.
Pluspunten
Binnen 24 uur was bestelling geleverd, top!
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle verzending.
VerbeterpuntenDe schoenen die op internet stonden hadden ze niet in de winkel.
Beste mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. De collectie die online staat is de collectie van onze vier winkels samen. De collectie in de winkels zelf is niet overal gelijk. Het kan dus inderdaad voorkomen dat de door u bestelde schoenen niet in het filiaal van uw keuze staan. U heeft ervoor gekozen om uw bestelling af te halen in Kampen. Wij sturen dan het bestelde paar schoenen naar het filiaal als ze daar niet op voorraad staan. Mocht u twijfelen over de maat, kleur, of het model, dan kunt u altijd één of meerdere paren reserveren in de winkel van uw keuze. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Goede en snelle communicatie over levering en retourzending.
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling van aankoop
VerbeterpuntenMogelijkheid voor betalen via Ideal Ing Bank
Beste mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Alle grote banken zijn aangesloten bij Ideal, waaronder ook de ING. In het betaalproces kunt u uw bank selecteren, de ING bank staat ook tussen deze opties. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Goede service snelle levertijd
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Supersnel, duidelijke communicatie
Pluspunten
mijn bestelde schoenen stonden online op voorraad en toen ik ze besteld had waren ze opeens niet meer voorradig. Slechte zaak !!!
Beste mevrouw Keurhorst, Ik begrijp dat u dit vervelend vindt. Het is zeker niet de bedoeling dat wanneer u een bestelling plaatst, achteraf blijkt dat de schoenen zijn uitverkocht. Wij doen ons best om de voorraad zo up to date mogelijk te houden maar helaas zit er soms toch een fout in het voorraadsysteem. Wij vinden het zelf ook erg vervelend en daarom heeft mijn collega u vorige week via de mail een kortingscode aangeboden. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice