Pluspunten
Snelle bezorging Snelle terugbetaling van retourzending
Pluspunten
Snelle verzending,erg tevreden
VerbeterpuntenGeen enkele,erg tevreden
Pluspunten
Precies op tijd geleverd en mooi verpakt. Schoenen zijn echt heel mooi:)
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. We hopen dat u ondanks uw totaal oordeel van een 6 wel tevreden bent over onze service en uw schoenen. Fijn dat u ons verder wel beoordeeld met goede cijfers. Mocht u nog vragen of verbeterpunten in het algemeen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. De schoenen zijn in perfecte conditie aangekomen.
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Hele snelle levering! Gratis verzonden en retour kunnen sturen. Helaas zaten de schoenen niet lekker.
Pluspunten
Prima website. Snel geleverd. Heel fijn dat je je bestelling in de winkel kan passen, afhalen en betalen. Ik ga zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Prima bedrijf! kan niks negatiefs bedenken.
Pluspunten
zeer snelle levering, kwaliteit ook prima, helaas schoenen moet retourneren, maar ligt niet aan bedrijf
Verbeterpuntennog onbekend, heb de schoenen gisteren pas retour gedaan, even afwachten of de betaling netjes wordt teruggestort (ga ik wel van uit)
Beste mevrouw Henderson, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij erg. Zodra de retour bij ons binnenkomt wordt deze verwerkt en het aankoopbedrag teruggestort. Dit bedrag heeft u bij een iDeal betaling binnen 3 werkdagen terug op uw rekening. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Annemarie - Elferink Schoenen
Pluspunten
wordt netjes te woord gestaan als je bel
Pluspunten
jullie hadden tenminste de pantoffels die mijn schoonvader van bijna 90 jaar graag wilde hebben in het bruin.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Prima service en snelle respons op vragen via e-mail.