Pluspunten
Fijne website, mooie producten en snelle levering.
Pluspunten
vlotte levering
Pluspunten
goede service ook bij telefooncontact, nagegaan werd of de door mij gewenste schoen er nog was (in eigen winkel en bij andere vestiging).
Pluspunten
Snelle goede levering van goede schoenen
Pluspunten
Goede kwaliteit produkten
VerbeterpuntenMaattabelen van schoenen ,de breedte van voeten en lengte van voeten bij zetten in het maten van de schoenen om te bestellen,zodat de klanten kunnen zelf meten en zien welke schoenen ze kunnen bestellen.
Beste Pauline, bedankt voor je positieve beoordeling, dit waarderen wij erg. Wat betreft de maten is het erg lastig om dit per schoen erbij te zetten. De maten verschillen meestal per merk. Het is voor ons momenteel niet te doen om alle schoenen door te passen. Je mag natuurlijk altijd twee maten bestellen, retourneren is gratis. Ik ga je feedback in ieder geval doorgeven. Met vriendelijke groet, Annemarie - Klantenservice
Pluspunten
snelheid en qualiteit
Verbeterpuntenmeer omschrijving over product
Pluspunten
Goed meedenken met de klant
Pluspunten
Zie beoordeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Reageren snel en denken mee!
Pluspunten
Top service, snelle reacties.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
goede kwaliteit, snel en eerlijk.
Pluspunten
Snellere levering
Beste Francien, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je ons op kwaliteit en betrouwbaarheid zo goed beoordeelt. Ik begrijp dat de levertijd niet naar verwachting was. Kun je ons laten weten waarom je hier niet tevreden over bent? We hopen je nog eens terug te zien als klant. Met vriendelijke groet, Annemarie
Pluspunten
Duidelijke site met veel keus, goede communicatie over verzenden etc.
VerbeterpuntenContact met Elferink was goed, levering door PostNL was niet positief
Pluspunten
zeer snelle levering met goede communicatie over status betaling en verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima, snelle levering
Pluspunten
ben zeer tevreden over de service via email werd ik netjes op de hoogte gesteld mbt de voortgang van mijn bestelling. juiste product ontvangen
Pluspunten
keurige afhandeling Niets op aan te merken
Pluspunten
zeer goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbare site..
VerbeterpuntenGeen