Pluspunten
Snelle service, vriendelijke mensen. Heel klant vriendelijk
VerbeterpuntenGeen, ik ben heel erg tevreden.
Pluspunten
veel keuze in uitneembare zolen schoenen
Pluspunten
Zeer snelle levering en ook ruilen is geen enkel probleem. Zeer tevreden.
Pluspunten
snelle bezorging, prettig telefonisch contact en advies.
Pluspunten
hele snelle levering. schoenen net zo mooi als op de foto's geen verzendkosten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijke benadering na fout in voorraad, goed alternatief.
Pluspunten
Het is mooi dat je 14 dagen tijd hebt om je keuze te bepalen; wel of niet geschikt, naar de zin enz.
VerbeterpuntenHeb nog maar ëen keer schoenen besteld, dus kan er nog niet veel van zeggen.
Beste I. van der Veen, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u ons positief beoordeeld na uw eerste bestelling. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Annemarie
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit schoenen.
Pluspunten
Het schoentje wat ik online besteld had was beschadigd, ik werd hier dezelfde dag nog over gemaild met 5 andere opties. Erg netjes en klantvriendelijk! Zeer tevreden!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering!
VerbeterpuntenWees alert op duidelijke foto's op de website, is voor het kiezen, vooral voor ons vrouwen, belangrijk. Kleur soms lastig te zien.
Beste Annie, bedankt voor uw positieve beoordeling, dit waarderen we erg. We zullen uw feedback met betrekking tot verbetering van de foto's meenemen ter verbetering van onze website. Met vriendelijke groet, Annemarie
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Werd via de telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan en mijn probleem werd direct opgelost.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
goede verzending en afhandeling
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering , geweldige schoentjes voor mijn dochtertje
Pluspunten
zeer klantvriendelijk duidelijk informatie over factuur, verzending en retour zenden via email ruilen was geen probleem portvrij terugsturen met duidelijke instructie
Verbeterpuntenniet aan de orde
Pluspunten
Superservice. Snelle aktie op foute levering. Binnen het uur antwoord en oplossing!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er wordt snel en attent gereageerd op de mail, hele goede service met bestellen (ik heb slippers besteld toen het mooi weer was. De slippers werden vanaf 2 verschillende punten verzonden. Omdat het mooi weer was werden de slippers niet eerst samengevoegd door Elferink maar als 2 aparte zendingen verstuurd zodat we ze eerder zouden hebben en snel konden dragen). Teven goede service als er iets aan de hand is. Heel goed. Ga zo door!
VerbeterpuntenTot nu toe heb ik geen verbeterpunten.