Mooie aanbieding en goede service
Snelle levering , echt top
Snelle levering, super verzorgd en geregeld voor een eventuele retourzending. Dat was idd het geval, schoenen net een halve mast te klein. Nieuwe besteld, kleinere maat geretourneerd. Daags erop ontvangstbevestiging van de geroutineerde schoenen en zeer snel geld terug op de rekening. Gebruik van de verpakking voor retourzending ook prima in orde.
.snel geleverd.en heel blij met mijn nieuwe aqa sneakers .zitten perfect
Goede prijs kwaliteit verhouden. Vlotte levering
Helaas passen mijn steunzolen er niet in ,ze zijn niet diep genoeg waardoor mijn hiel er uit glipt
Leuke aanbiedingen, mooie merken, snelle levering!
Schoenen besteld op site. Laten bezorgen in Nunspeet vanwege vakantie. Op tijd de mails ontvangen voor informatie. In de winkel goed geholpen. Alles gewoon goed!!
De schoenen in de winkel opgehaald, gepast en meegenomen
Heel hulpvaardig geholpen.
Nvt
Snelle levering.
Snel, keurig, goede communicatie en mooie schoenen!
Duidelijke site, snelle levering. Het achteraf betalen lukte niet dat is dan wel bijzonder. Nadat ik direct wilde betalen lukte de bestelling wel. Netjes verpakt.
Mooi brede schoen, met goede pasvorm.
Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling, ben blij met de bestelde schoenen.
Snelle levering. En volgens afspraak.
Mooie sortering tegen een goede prijs. Snel geleverd.
Precies wat ik zocht, snel geleverd
Supersnelle levering!
Snelle levering, vriendelijk en uitstekend te bereiken klantenservice.Top !!
Zie hierboven.
Snel geleverd, maar spijtig genoeg had men stickers met de prijs in beide schoenen op de inlegzolen gepakt!???? Wat zo hard vastplakte door de lijm dat ze de inlegzolen beschadigde wanneer je deze verwijderde. Hoe voorzichtig we ook waren..pffff zo zonde met een nieuw paar schoenen. Ik geef de raad deze stickers niet meer op de inggzolen te kleven zodat de klanten later thuis geen beschadigingen overhouden!!!
Beste Bart, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen het probleem en zullen hier naar gaan kijken. Onze excuses voor het ongemak. Helaas is het echter niet altijd mogelijk dan de stickers in de schoen te plakken. Wat over het algemeen goed werkt is het stickertje inspuiten met anti-rain schoenenspray. Hiermee krijg je het etiket er gemakkelijker af. Hopelijk gaat u desondanks uw schoenen met veel plezier dragen. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Comfortabele schoenen voor mijn lastige voeten. Eén klein puntje: de veters zijn erg kort en van matige kwaliteit. Voor de prijs van de desbetreffende schoenen had er bepaald wel in betere/langere veters mogen worden geïnvesteerd.
Beste L.J., Bedankt voor uw goede beoordeling. Mocht u nog een probleem met de veters hebben dan kunt u het beste even een mail sturen naar [email protected]. We zullen dan proberen dit op te lossen. Bij voorbaat dank en veel plezier met uw schoenen gewenst. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen