Heb schoenen gekocht helaas te klein, zonder bijkomende kosten kunnen retourneren en geld direct op rekening.Top.
Op tijd geleverd en een leuk kaartje erbij geschreven. Ik ben blij met mijn aankoop
Goede prijs, snelle levering!
Goede communicatie over het verloop van het online proces en versturen. PostNL gaf aan niet te weten wanneer ze het pakket kwamen leveren en contact opgenomen. Werd zorgvuldig met mijn zorgen omgegaan en uitgelegd wat eventuele vervolg stappen zouden zijn mocht het pakket niet aankomen. Al met al gerust gesteld en inmiddels ook bericht van PostNL…
Super ingespeeld op schoenen met een beschadiging, enorm goede service, snel en correct opgelost! Nogmaals bedankt firma elferink!
Het pakket was netjes bezorgd bij het PostNL punt.
Had schoenen in verkeerde maat ontvangen. In winkel kunnen ruilen. Direct hulp om andere te zoeken in juiste maat en breedte.
Ik draag al vanaf 2015 alleen X Sensible shoes in 2015 kocht ik een paar rode schoenen voor € 160,00 . De prijzen zijn in de 10 jaren extreem duurder geworden. Voor mij is het een sport geworden om een schoen te vinden die ik al lang heel mooi vind in maat 39 H waar de prijs van was € 229,99 dat is dan voor mij te duur en wacht ik mijn tijd af. Deze schoenen kreeg ik toen op advies van een orthopeed in de Bergman kliniek in Naarden Ben 88 jaar en ik kan gelukkig heel goed overweg met de computer. Ik kijk uit naar de volgende schoen in wit maat H moet wel een blokje onder zitten. Met vriendelijke groet, Margreet
Snel, milieu vriendelijk verpakt
Op de website van Elferink Schoenen de gewenste slippers gevonden. Bestelproces verliep soepel, levering en communicatie over de levering, eveneens. Snelle levering.
Duidelijk op de site, vlotte levering en keurig verzonden.
Voor het eerst bij elferink schoenen in Dronten. Wat een plezierig tijd beleefd. Geen gedoe gewoon wat je zoekt haalt Iris voor je te voorschijn, terwijl het einde van de dag was. Eerlijk advies en deskundig geholpen.
Prima ervaring
netjes , vlot geregeld, snelle verzending een aanrader
Goed, kom zeker weer terug bij Elferinkschoenen,
Snelle verzending, product zoals omschreven.
Fijne schoenen,en mooi.zal zeker nog vaker bij jullie bestellen.alleen een beetje vertraging met de post.fijn weekend.
Prettige ervaring met de klantenservice toen bleek dat een maat grotere slippers even groot waren.
Prima kwaliteit en vlot verstuurd en bezorgd
Ik heb nog niks ontvangen.
Beste Annelies, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals wij u in een mail hebben aangegeven is uw pakket wat later verzonden omdat u meerdere paren had besteld. En dan nu de pech dat PostNL het erg druk heeft en zij hierdoor niet zo snel bezorgen als dat we dat graag willen. Helaas hebben wij als Elferink Schoenen hier geen invloed op. Wij hopen dat het zo vlot mogelijk bezorgt gaat worden. Met vriendelijke groet, Elferink Schoenen
Alles snel en goed gegaan
Prima ervaring, topprifuct scherpe prijs.
Elferink is een zeer betrouwbaar bedrijf.
Vandaag 9 juli 2025 mijn xsensible slippers ontvangen aangetrokken en het en loopt als gegoten. De verzending heeft langer geduurd als gedacht via post NL. maar ik ben er erg blij mee.
Ik heb de schoenen nog steeds niet ontvangen, vertraging vanuit post nl. Daar we vrijdag met vakantie gaan en ik mijn schoenen altijd vooraf nog moet laten uitwijden vanwege wat knobbels ben ik niet tevreden over de schoenen reis. Heb ze gekocht om mee te nemen dus... Jullie kunnen hier niks aan doen maar tevreden?
Beste Lea, Bedankt voor uw beoordeling. De schoenen zijn op de dag van bestellen 04-07 gelijk bij ons verwerkt en naar de post gegaan. Zoals u zelf al schrijft kunnen wij helaas niets aan de drukte bij PostNl waardoor de pakketten soms wat langer onderweg zijn. Wij zien dat het vandaag worden bezorgd 9 juli tussen 14:55 en 16:55. Hopelijk nog op tijd voor uw vakantie. Met vriendelijke groet, Elferink Schoenen