Snelle levering en goede kwaliteit schoenen
Kon mijn nieuwe schoenen bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling, transport en datum van levering.
De bestelling was binnen no time geregeld via de site. En de schoenen waren de volgende dag al binnen. Heel fijn!
Snelle levering en ook de afhandeling bij retour is snel geregeld
Mooie schoenen van een voor mij bekend merk, dus op voorhand al vertrouwen in aankoop
De schoenen stonden klaar in de winkel de volgende dag, nadat ik een berichtje had gekregen
Ik heb schoenen besteld en ze zijn daarna gelijk verzonden. Duidelijk omschrijving van de sneakers en alle papieren correct er ook in.
Zeer goede en snelle service
Snelle levering prima schoenen
Goede kwaliteit en levering volgens afspraak
Dag na bestellen in huis.
Mijn bestelling in de avond gedaan en de sandalen al de volgende ochtend mogen ontvangen. Keurig verpakt, zeer tevreden met deze service.
Snelle levering en perfecte schoenen.
Mooie sneakers besteld
Snelle verzending, mooie webshop met toffe schoenen !
Keurig op tijd en precies wat ik had besteld. Duidelijke website. Bedankt!
Hoe is het mogelijk om schoenen die 230 euro kosten te voorzien van te korte veters? Wat een aanfluiting, nu moet ik alsnog naar de winkel om nieuwe veters te kopen.
Beste meneer Swagerman, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de veters te kort zijn voor u. Zoals wij in een persoonlijke mail al hebben aangegeven bij u hebben wij de lengte van de veters zelf niet in de hand, dit is wat Xsenible zelf levert. Wij hebben u aangeboden om bij Xsenible navraag te doen of zij langere veters kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Elferink Schoenen.
Snelle levering en goed verpakt De schoenen zitten heerlijk goede keuze
Schoenen werden snel geleverd maar waren helaas te klein. Retour werd heel snel verwerkt en het geld heel snel teruggestort!
Het zijn mooie en fijne schoenen en ook de prijs - kwaliteit is prima en zo ook de dienstverlening van deze winkel!
Goed en snel