Vergeleken met andere sites mooie aanbiedingen met aantrekkelijke prijs. Besteld en al gauw in huis.
Opzoek naar rehab schoenen en kwam al snel online Elferink schoenen tegen .duidelijk website scherp geprijsd de koop was snel gemaakt. Na aankoop goede duidelijke communicatie. En snel geleverd. Top bedrijf!!
Omruilen van de wandelschoenen was geen probleem
Hou op met mailen over een beoordeling
Beste Ray, Bedankt voor uw bericht. Jammer dat u dit zo ervaren heeft. Wij sturen alle klanten een mail om ons te beoordelen en eventueel nog een herinneringsmail. Het is niet zo dat wij klanten overspoelen met mails. Dat u ons hiervoor beoordeeld heeft met een 2 is jammer. Uw bestelling is, nadat u deze heeft besteld, de volgende dag bij u thuis afgeleverd en u heeft de bestelling niet retour gestuurd. Wij gaan ervan uit dat u onze service en kwaliteit van de schoenen hierdoor als goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Elferink Schoenen.
Een aan te bevelen pantoffel. Goede prijs- kwaliteit.
Een zeer snelle.bezorging en precies de schoenen die op de site stonden .prima ga zo door .
Heerlijk comfortabele sneakers voor mijn man gekocht. Hij heeft geen andere schoenen meer aan en minder klachten aan zijn hiel en hak. Ruime keuze, makkelijk te bestellen en snel in huis.
Mooie items, goede service. Online bestellingen netjes verpakt en goede retourservice. Geen ingewikkeld gedoe met labels printen of tape gebruiken. Top!
Schoenen snel geleverd helaas past de schoen niet en ook bij het retourneren is het prima geregeld.
Mooie aanbieding en snel verstuurd
Snelle levering en netjes verpakt
Had wat vragen en kregen bijna peromgaande antwoord
Prima. Niks negatiefs.
Duidelijke website. Snelle levering. Schoenen waren helaas niet naar verwachting. Gratis retourneren en snelle terug betaling van mijn geld.
Fijne zaak en prettige klantenservice met korte lijntjes en snel een reactie!
Levering, verpakking alles ging goed. Ruim assortiment dat is ook fijn.
goede service
Mijn eerste bestelling bij Elferink Schoenen BV. Ik zocht voor mijn moeilijke voeten comfortabele schoenen. De schoenen van Waldlaüfer zitten als gegoten. Zeer snelle levering en alles wordt netjes verpakt geleverd.
Uitstekende service en snelle levering.
Snelle levering. Volgende dag al in huis. Schoenen zitten perfect.
Makkelijk bestellen, maar vooral hele snelle levering, schoenen voldeden 100% aan de beschrijving en zitten heerlijk. s'avonds besteld en de volgende dag al in huis.
Inderdaad netjes en snel geleverd.
Heb voor de eerste keer schoenen besteld bij Elferink Prima kwaliteit en snel geleverd en pasvorm is ook de goede maat die je besteld