Goede merken, snelle levering.
Schoenen lekker snel geleverd.
Prachtige schoenen met flinke korting gekocht, werden zeer snel geleverd in stevige verpakking.
Goede service en mooie schoenen!
Supersnel geleverd. ELferink had mijn favoriete korte laarsjes in de aanbieding. Vorige paar 3 jaar gehad! Kwaliteit!
Helaas waren schoenen niet goede model voor mij. Prima retourneer service.
De schoenen zijn zoals te zien op de website. De maat perfect.
Snelle Levering van mijn bestelling. Helaas was de pasvorm niet goed. Ook een prima afhandeling van mijn retour.
De schoenen waren precies zoals verwacht, de levering was ook erg snel. Zeer tevreden emt deze winkel!
Super snelle afhandeling
Bestelling werd snel verstuurd, netjes verpakt ook. Prima ervaring
Uitstekend en snel
in de winkel schoenen besteld, ze zouden op zaterdag om 1 uur binnen komen. wij gebeld nee ze konden ze niet vinden. inmiddels waren wij weer terug in onze woonplaats. er werd gebeld dat de schoenen er toch waren. wij hadden via internet al schoenen besteld, en die kwamen na twee dagen bij ons thuis.
De schoenen werden snel en correct geleverd.
Vlotte levering. Goede informatie voorziening
Binnen 1 dag in huis en goed verpakt
Leuke schoenen gezien. Besteld. Werden snel bezorgd en zien er precies uit als de foto's. Top
De muilen die ik kocht zijn top! Ze zitten goed, en zijn van zeee goede kwaliteit. Ik ben positief verrast door mijn aankoop bij deze, voor mij, onbekende winkel. Ik koop er beslist vaker.
Goede snelle levering, geen ingewikkelde retour methode.
Geen enkele klacht of verdere opmerking! Uiterst tevreden over product en service!!!!
Eerste bestelling. Gevonden via Google shopping. Nette prijs voor de laarzen die ik zocht. Snelle levering.
Hele goede ervaring.
De beste aanbieding voor de schoenen die ik had uitgekozen, en volgende dag al geleverd.
Product is zoals afgebeeld en een snelle levering.
snelle levering, prima verpakt