Duidelijke informatie over levering, retourzending Netjes verpakt

Super snelle levering

Blij met snelle levering.

Ze lopen lekker en zitten goed

Snel bezorgd en een fraai product. We gaan het veel verwachting uitproberen.

Heel fijn bedrijf; bestel altijd online de schoenen voor onze kinderen bij Elferink. Mooie website met handige filters waardoor je gericht kunt zoeken. Geregeld mooie aanbiedingen. Vlot en goed verpakt verzonden. De schoenen die we ontvangen zien er ook altijd echt nieuw uit. Heel erg tevreden dus!

Besteld en dezelfde dag nog verzonden!

Netjes

Ik heb besteld via de site en kreeg de laarzen snel binnen.

Geweldig!

Geweldige service en snelle service!

Heel tevreden

Ik had schoenen besteld, en kreeg de volgende al dag bericht dat ik ze op kon komen halen. Vriendelijk geholpen door de medewerkster.

Goede schoenen en snelle levering

Mooie schoenen, prima service

Elferink verkoopt mooie schoenen in vele maten en diverse breedtes. Die ook makkelijk op de website met filters te vinden zijn. Goed verpakt verstuurd en aangekomen en een prima service indien je een vraag of opmerking hebt.

Prima en snelle bezorging

Schoenen zijn zoals beloofd, perfect !

uitstekende ervaring met Elferink

Ook online lopen de bestellingen bij Elferink Schoenen soepeltjes. Op het web kwam ik ze per toeval tegen omdat ik op zoek was naar een type sneaker van het merk Rehab. Bestelling en levering ging snel. Goed verpakt en de schoenen ook nog eens voordelig gerpijsd in de sale. Blij mee.

Goede communicatie via de mail. Snelle en correcte levering van de schoenen.

Goede, snelle service

Schoenen kunnen makkelijk geretourneerd worden in een goede verpakking. Geld staat ook snel weer op de rekening. Altijd mooie grote collectie schoenen

Duidelijke webwinkel en snelle levering

Snelle levering goede communicatie

Ondanks feestdagen mijn bestelling snel en netjes geleverd.

Altijd goede service en advies

Zoals we gewend zijn ook nu weer goede service en advies. De levering was snel en alles was netjes verpakt.

Eer goede persoonlijke service, ook online

Snelle levering, goede aanbieding

Snelle levering, goede aanbieding, vriendelijk en eerlijk na informatie via telefoon. Kleur laarzen net iets te donker maar daar was ik van tevoren van op de hoogte door telefonisch contact. Dat was het risico wat ik zelf nam door online te bestellen.

Goede snelle levering.

Super. snel en goed!

Bestelling in de sale gedaan, snel geleverd, goed verpakt, mooie laarzen, zeer tevreden.

Alleen maar positief snelle levering en goed contact

De schoenen worden altijd snel opgestuurd ook bij een retour is de afhandeling snel en keurig.

Snelle service, goede prijs, product voldoet aan de verwachtingen.

Eerste aankooo. Snelle levering tegen een goede prijs. Product voldoet aan de verwachtingen.

Prima schoenen snel en correct ontvangen.

Zag leuke schoenen voor aantrekkelijke prijs bij Elferink schoenen. Overzichtelijke en duidelijke website. Ontving de schoenen snel en correct.