Goede communicatie, snelle verzending, goede producten
2 paar Mephisto (Mobics) schoenen gekocht. Snel geleverd en goed verpakt. Maat goed. Kwaliteit moet nog blijken.
Ik loop alleen op x-sensible schoenen, waar mijn steunzolen ook goed inpassen en de levering is altijd vlot en correct. En omdat ze altijd erg duur zijn, terwijl je juist hier alleen goed op kan lopen komt de aanbieding mij erg goed uit.
Spijtig dat je maar 2 weken hebt om retour te sturen. De bestelde schoenen zijn voor onder de kerstboom en dan is die periode al verlopen. Hopelijk is de maat goed en vallen ze niet te klein uit. Maat 22 besteld voor kleinzoon.
Zeer snelle service,fijne prijzen,fijn e producten en wat ze je beloven,vandaag bestellen morgen in huis klopt zeer zeker.Ik beveel ze zeer zeker aan iedereen aan,echt een Topper.
Elferink schoenen heeft altijd goede kwaliteit, mooie schoenen. Vooral omdat ik steunzolen draag en wijdte H heb. Genoeg keuze bij Elferink. Verzending ook direct de deur uit. Ik ben super tevreden.
Mooie schoen
Mooie en comfortabele schoenen gekocht van Durea tegen een goede prijs. Snelle afwikkeling, goede communicatie en twee dagen later in huis.
Vlotte en correcte afhandeling van een zending schoenen die voor mij te smal waren.
Heel snel geleverd en een adequaat antwoord op mijn vraag toen ik hem belde.
Duidelijke site Makkelijk te bestellen
Schoenen besteld, mooi, helaas iets te klein. Omruil proces super soepel verlopen met instant feedback, perfecte service maar jammer dat schoenen niet pasten.
Goede schoenen voor een fijne prijs en snelle verzending.
Maandag de schoenen besteld en woensdag al geleverd
Snelle levering , goed verpakt , goeie prijs ,top merken ,prima online menu.
Op zondagavond besteld, dinsdag al in huis Pakket is netjes verpakt. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Snelle levering, vandaag besteld is morgen in huis.
Juiste website snelle bezorging
Keurig verpakt en snelle levering!
Ik heb mooie pantoffels online gekocht. Ze zaten net niet lekker. Met Elferink gebeld en het advies was een maat groter bestellen. Deze zaten perfect. Alles werd snel verzonden, en het resterende bedrag kreeg ik ook snel terug. Hele fijne online schoenenwinkel!
Snelle reactie op mail en goede after sale service
De schoenen werden vlot bezorgd.
Een paar mooie laarsjes van La Strada besteld bij Elferink. Ze werden de volgende dag al bezorgd in een goede verpakking.
Overzichtelijke website, snelle levering en een klantvriendelijke klantenservice!