Online besteld en 2 dagen lster in huis
Zelfde dag nog gestuurd!!! Top service!!! Beste prijs voor de bestelde artikel!
Ik ben erg positief over mijn aankoop. De schoenen zijn zeer snel bezorgd. Ik koop hier vaker vanwege het grote aanbod.
Ik vond via een zoekopdracht de schoenen die ik zocht voor een aantrekkelijke prijs bij Elferink. Bestelling was gemakkelijk geplaatst en de volgende dag al geleverd.
Super snelle verzending Nette verpakking Gemakkelijk retour
Snel verzonden, goede aanbieding en toffe schoenen!
Ik ben zeer tevreden over het geleverde paar schoenen
Snel en makkelijk website om via te bestellen. Duidelijk omschreven en super snel opgestuurd! Mega blij met m’n Warmbat Wagga sloffen.
Super snel geregeld om je schoenen thuis te krijgen. Fijne leren slippers met een goed voetbed! Zou geen andere wensen!
De schoen valt een maat kleiner uit zowel in lengte als in breedte. Wel een hele mooie schoen
Keurig en snel besteld en bezorgd
Mooie korting op hoogwaardig merk. Snel verzonden
Ik wist welke schoen ik zocht maar de levering door Elferink is prima geregeld.
Ik was zelf niet bekend met deze winkel maar kwam ze online tegen toen ik op zoek was naar Wolky schoenen. Ik heb mijn schoenen zeer snel ontvangen en ook in nieuw staat.
Bestelling is goed aangekomen. Ik ben netjes geïnformeerd over iets vertraging ivm verzending vanuit verschillende magazijnen. Schoenen zijn altijd van goede kwaliteit. Terugsturen is geen probleem en kan kosteloos. Geld wordt snel teruggestort. Helemaal prima.
Verkeerde schoenen ontvangen, maar netjes en direct geregeld, 2 dagen later de juiste al in de bus!
Mooi paar schoenen in een moeilijke maat (49) binnen 24 uur geleverd. Toen ik twijfel had over de kleur en een vraag stelde via mail kreeg ik binnen een paar minuten respons
Snelle levering. Eenvoudig retourneren Snel het aankoopbedrag retour op betaalrekening..
snelle en keruige levering
Supersnelle afhandeling en ruim assortiment schoenen.
Goede prijs en snel en netjes geleverd
Nadat er eerst een check was uitgevoerd om de juiste maat te achterhalen , was het na een snelle reactie duidelijk, koop gesloten en een snelle levering.
snelle levering. levering door post nl die het pakket netjes ergens droog wegleggen als je niet thuis bent. Dat kunnen we niet van alle bezorgdiensten zeggen.
Snelle en nette levering!