Had Rockport schoenen besteld. Ik draag deze al jaren en ben daar zeer tevreden van. Na enig zoekwerk kwam ik bij Elferink terecht, die deze schoenen aan voordelige prijzen aanbiedt. Twee dagen na de bestelling werden de schoenen netjes en volgens afspraak thuis geleverd.
Wij komen er al jaren en zijn erg tevreden. Kwaliteit schoenen en veel keuze.
Goede antwoorden op mijn vragen, meelevend en behulpzaam. Snelle levering.
Snelle bezorging en tevreden met mijn regenlaarzen.
Mooi aanbod, sommige prijzen beter dan in outlets, perfecte levering.
Goede communicatie en de schoenen waren ook goed en netjes verpakt.
Prima webwinkel. Snelle reacties en snelle verzending. Duidelijke instructies voor eventueel retour sturen. Kortom: Prima!!
Gemakkelijk online te bestellen. Snelle levering, keurig verpakt met de juiste schoenen
Prima service. Snel geleverd schoenen zaten goed dus weet niet hoe de retourservice is. Ik zou ze zeker aanbevelen
Mooie schoenen en makkelijk online te bestellen
Zeer tevreden over prijs/kwaliteit
Prachtige van Bommel herenschoenen besteld. Snel geleverd.
Alles is naar wens verlipen.
Product zoals op de foto.
Held snelle bezorging
Twee paar schoenen gekocht. De andere dag zijn ze al geleverd en ze zijn precies zoals ik gehoopt had. Lopen fijn en de maat is goed.
Alles snel en perfect
Ik ben heel tevreden met mijn schoenen
Snelle bezorging, goede prijs voor mooie laarzen.
Zeer tevreden Twee maal Wolky laarsjes besteld en prima prijs! Blijf hier zeker bestellen! Dankjewel Elferink
Kwaliteit schoenen , snelle levering Alleen bij filters als je kiest voor een bepaalde maat pakt die het niet ,krijg je alsnog andere maat te zien
Wacht nu alleen nog op mn geld terug!
Goede service en bij telefonische vragen over het product altijd goed en correct geholpen
Snelle nette levering. Helaas waren schoenen niet goed en heb ik ze retour moeten sturen maar zou zeker nogmaals schoenen bij deze winkel kopen.