Alles dik in orde!
Duidelijke webwinkel en snelle levering
3 x kort na elkaar besteld, goede prijzen en dezelfde dag verzonden. Top
We hadden de schoenen elders gezien, maar daar was de juiste maat niet aanwezig. Nadat we op internet gezocht hadden kwamen we bij Elferink uit. Fijn dat we de schoenen zonder verzend- en retourkosten konden bestellen.
Eerste keer hier wat gekocht. Mooi producten, competitive pricing. Snelle verzending.
Via E-mail goed op de hoogte gehouden van status bestelling. Goed verpakt ontvangen en eventuele retourinstructies duidelijk.
Schoenen op 2 dagen in huis.
Goede schoenen en supersnelle levering keurig!
Snelle levering!
Zoals gezegd, bestelling en aflevering ging volgens planning. Wat zeer klantvriendelijk is, is dat de plastic verpakkingszak gebruikt kon worden voor de evt terugzending. Ook zat het retourlabel al bij gevoegd. Alles bij elkaar zag het geheel er zeer professioneel uit. Chapeau.
Fijne site, goede kwaliteit schoenen en snel verzonden!
Mooie schandalen en ze lopen heerlijk! De maat van deze schandaal valt wel wat groter! Andere schandalen van dit merk vielen anders.
Goede communicatie en snel geleverd met retourlabel er bij
Elferink schoenen bestel ik wel vaker schoenen online. Het contact is fijn, levering is snel, duidelijke communicatie. Kortom top.
Perfecte pasvorm . Super tevreden.
Voor het eerst online besteld bij Elferink Schoenen BV. Prima en snel geleverd! Ben heel blij met mijn nieuwe Xsensible schoenen.
Topservice, helemaal fantastisch zo'n internet bestelling. Volgende x ga ik dat net zo doen.
Altijd iemand die je kan helpen, meedenkend en zeer klantgericht
Heel vriendelijk geholpen
De schoenen zijn mooi en lopen goed. Ze zijn ook erg snel geleverd,
Prima bedrijf geen op- of aanmerkingen
Snelle levering.