Mooi
Mijn schoenen waren binnen 5 dagen keurig bezorgd en ik ben er blij mee.
Mooie schoenen. Goede bezorging. Netjes verpakt.
Sneakers besteld. Snel verzonden, factuur en retour informatie duidelijk. Ik ben er tevreden over!
Blij met een schoenenzaak die breedtemaat schoenen verkoopt. Graag meer aanbod.
Super goed geregeld
Vlotte bezorging
Online besteld, maar de zijrits was vrijwel meteen kapot. Ben naar de winkel gereden, wel drie kwartier rijden, maar goed geholpen. Een nieuw paar uit een ander filiaal is meteen verzonden en de volgende dag waren ze er al. En waarom Elferink: keus in breedte K. Hier heb je keus.
Prima levering van de kwaliteits schoenen van Rieker.
Fijne goede schoenen past perfect met breedte maren
Vlot geleverd. Makkelijk retour. Geld snel terug
n.v.t
Helaas waren de schoenen iets te klein. Levering, terugsturen en terugbetaling super vlot!
Fijn geholpen bij Elferink schoenen in Hattem tijdens mn vakantie. Jammer genoeg toch nog online moeten bestellen ivm de maat.
Snelle levering en keurig verpakt!Gewoon helemaal goed!
Helemaal prima, wat ik.heb besteld is binnen 2 werkdagen geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Binnen 24 uur geleverd en mooie kwaliteit produkten. Ik zal er in de toekomst zeker vaker iets bestellen.
Schoenen oke, ik draag ze al jaren met veel plezier. De doos was beschadigd, waarschijnlijk bij de vervoerder gebeurt. Groeten D.Mennegat.
Ik gebruik al vele jaren Rembrandt-pantoffels. Nu mijn plaatselijke leverancier met pensioen is, is Elferink een goed alternatief. Opgeven van maat/kleur is blijkbaar voldoende.
Mooie website goede kwaliteit schoenen en snel geleverd.
Ik heb mijm schoenen online besteld, ging ook makkelijk en binnen 2 dagen had ik ze al thuis.
Goede pasvorm van schoen, Jammer dat kleur afweek van wat er staat (afbeelding had wel deze kleur maar foto kleuren zijn vaak afwijkend, ik ging uit van witte schoen dat stond in beschrijving maar hij is licht gekleurd) De levering vond ik niet netjes, schoen zaten zonder bescherming in een te grote, vlekkerige/vieze, doos
Mijn bestelling bleef wat hangen bij de vervoerder, maar er werd direct actie ondernomen door de verkoper! En er bleef ook mailcontact tijdens deze periode. Heel prettig. En de schoenen zijn zoals ze online er uitzien!
Snelle verzending en blij met de schoenen!