Erg snelle levering
De schoenen werden snel geleverd en waren heel netjes verpakt.
Ruime sortering in merkschoenen. Vriendelijke personeel.
Mooie schoenen van xsensible in de aanbieding, super snelle levering.
Online Skechers besteld met een fijne aanbieding. Snelle verzending en goed verpakt.
Bij ontvangst van mijn bestelling ontdek ik dat een schoen al veel wijder is en de zool is duidelijk al belopen. Slechte zaak dat hier niet naar gekeken wordt. Aandachtspunt! Ben benieuwd hoe ze dit oplossen
Beste Michelle, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben inmiddels uw mail naar de klantenservice beantwoord en u een voorstel gedaan. Graag vernemen we of u dit goed vindt of dat u de schoenen liever kosteloos retourneert. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Prima en goed geholpen door personeel .
Ik had 2 paar sandalen besteld met mooie korting. Helaas bleek hun voorraad niet te kloppen met wat er online staat op de website en konden ze maar 1 paar leveren (het duurste paar9. Ik heb netjes mijn geld terug gekregen en het andere paar is netjes geleverd. Ik geef ze een onvoldoende omdat ik het gevoel heb door de aanbieding gelokt te zijn terwijl je de schoenen dus niet op voorraad hebben.
Beste Kristel, Bedankt voor uw bericht. Uiteraard vinden wij het vervelend dat we een paar schoenen niet meer kunnen leveren. Helaas is er soms een verschil in voorraad. Dit proberen we te voorkomen, maar aan het eind van het seizoen hebben we niet alle paren meer dubbel op voorraad. Onze excuses voor het ongemak. Uw opmerking met het gevoel dat u met een aanbieding gelokt bent begrijp ik niet helemaal. U hebt op beide paren dezelfde procentuele korting gekregen. Het is dus niet zo dat u op het ene paar dat wel geleverd is geen korting hebt gekregen. In euro's was de korting op dit paar zelfs nog meer dan het paar dat we helaas niet konden leveren. Hopelijk is het paar dat u geleverd hebt gekregen naar wens en krijgt u hier veel plezier van. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
snelle levering goed verpakt
Snelle levering en goed verzorgd
Zie hiervoor
Eerste ervaring met Elferink Schoenen BV is goed verlopen. X-Sensible heren schoenen besteld, maat klopte, goede keus. En de aanbieding was aanlokkelijk. Dus alles verliep naar wens.
Product goed verpakt en snel geleverd
Uitgebreid assortiment, vlotte levering en de korting is mooi meegenomen!!
Zie hierboven
Snel. Jammer dat de Post.nl voor vertraging zorgt.
Snelle levering en goede prijs.
Helemaal blij Snel verstuurd en dat ik op afstand mee kan doen met jullie aanbiedingen
Teşekkürler
In tegenstelling tot het overgrote deel van de schoenenwinkels zijn bij Elferink alle maten in solden te verkrijgen. En een degelijke korting bovendien! Top!
Mijn bestelde Wolky slippers werden snel en verzorgd geleverd.
Snelle levering - perfect product - bewust verpakt
Op zaterdag besteld en maandag in huis TOP
Leuke aanbieding, snelle levering