Behandeling order adequaat en bezorging evenzeer. Product zoals gewenst van van Bommel. Extra paar veters wordt zeer op prijs gesteld! Zo moet je dat doen.
Overzichtelijke website, ruime keuze en snelle levering. Zeer tevreden....
Mijn schoenen netjes verpakt en snel geleverd blij mee
Als ik had geweten wat de breedtemaat was had ik het artikel niet besteld.
Beste M, Bedankt voor uw reactie. Inderdaad was het handiger geweest dat de wijdtemaat vermeld stond op onze site. Onze excuses hiervoor. Ik begrijp alleen niet helemaal waarom u aangeeft dat u retourkosten hebt. U kunt de bestelling gratis retourneren met bijgeleverd retouretiket. Mocht u deze niet (meer) hebben dan kunt u een mail sturen naar [email protected]. We gaan u hier dan mee helpen. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Originele beoordeling
Als ik had geweten wat de breedtemaat was had ik het artikel niet besteld. Nu kost het me retourkosten
Snel en accuraat
Topschoenen kunnrn kopen voor een hele leuke aanbieding. Vlotte en snelle levering!
Vandaag besteld, volgende dag geleverd
Bestelling kwam op tijd, product precies zoals verwacht. Mails ter bevestiging, kortom zoals je het overal zou willen.
Besteld, keurig op tijd geleverd en schoenen zijn geweldig.
Een hele snelle levering keurig verpakt
Wij komen al jaren bij Elferink in Hattem. Mijn dochter, zoon en ik hebben alle 3 steunzolen. Worden altijd goed geholpen. De verkoopster weet altijd direct welke schoenen geschikt zijn voor onze voeten.
Voor mijn dochter met zeer moeilijke voet heb ik online schoenen in breedtemaat besteld. Ze heeft niet veel keuze dus ik was heel blij dat ik nog een paar schoenen in haar breedtemaat had gevonden. Al snel kreeg ik een mail met het bericht dat deze schoenen niet meer op voorraad waren maar ik kreeg wel een foto van een paar dat er erg op lijkt in de goede maat. Ook kreeg ik extra korting. Als ik akkoord ging met deze schoenen dan zouden zij ze zsm verzenden. Dat was inderdaad zo, de volgende dag had ik ze al binnen en ze passen perfect! Top service en zeker een aanrader
Bestelde schoenen snel en in goede orde ontvangen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader voor anderen.
The delivery was super fast, I didn't expect that fast. I was super happy, I'll buy more from this store. Very well packaged, everything perfectly! Thank you!
Snelle levering.
Heel snel geleverd, erg blij met de schoenen :)
De schoenenzijn in goede staat en kleur geleverd en zitten netjes verpakt in een doos. Wat ook fijn is om te weten, mocht het toch niet naar wens zijn is het heel gemakkelijk om het retour te zenden met de bijgeleverde retour bon sticker. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Elferink en ook met de snelle levering. Mvg Karin
Keurig en supersnel afgewerkt ,de eerst volgende werkdag reeds netjes geleverd
Prima afhandeling van de bestelling en netjes en snel verzonden.
Mooie schoenen ontvangen met hoge korting. De schoenen werden dezelfde dag nog verzonden.
Snel geleverd en mooie schoenen
GOED
Snelle levering Netjes