Mijn nieuwe birkenstocks snel ontvangen voor een mooie prijs.

Vlotte afwikkeling, snelle levering!! Top

Zie boven

Goede service levert perfecte schoenen

Elferink levert zeer goede service bij online bestellen, je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van het proces. De Panama Jack-sandalen zijn fantastisch. Mooi materiaal, waardoor ze heerlijk licht zijn, met een goede pasvorm maken dat je ook met hakken uren lekker loopt. Je merkt amper dat je ze aanhebt.

Prima service.

In de winkel ben ik prettig geholpen. Mooi assortiment. De online winkel is een mooie aanvulling voor mij.

Mijn schoenen had ik de volgende dag al binnen. Keurig verpakt en helemaal netjes. Gewoon geweldig. Volgende keer bestel ik zeker weer hier.

Prima geleverd

Twee paar schoenen besteld. Snelle levering. Prima service.

Smetteloze ervaring.

Perfecte schoenen voor mij en geleverd zoals aangegeven. Omdat grote herenschoenen van maat 48,5 moeilijk te vinden zijn, ben ik bij Elferink terecht gekomen. Hier heb ik geen spijt van.

Goed en Snel

Binnen 48 uur besteld en geleverd !

Snelle levering, mooie schoenen Blij mee!

Eerste bestelling.

Zoals aangegeven op de site ook waar gemaakt. Jammer dat ik moet retourneren, ligt niet aan Van Bommel of Elferink maar aan mijn voeten.

Snel

Goede en snelle service. Prima kwaliteit schoenen!!

Snelle goede levering

Snelle leveringen..verzending via post NL dus dat is al een pluspunt.

Vanmiddag heb ik gelukkig mijn schoenen ontvangen

Na wachten op Post nl nu toch de schoenen ontvangen, prima verzonden

Goede website, snelle levering

Goede website, snelle levering en keurige staat. Helaas zijn de schoenen voor mij te klein dus heb ze terug gestuurd. Zou een volgende keer zeker terugkomen.

Zeer snelle levering!

Mooie schoenen, goede prijs en snelle levering!

oké

oké

mooie schoenen

Jammerdat de dames schoenen terug gaan veels tesmal heb 37 van verschillende schoenen maar deze stond er niet bij heel smal lijken wel voor kindervoeten.

Snelle levering, goed contact

Correct

Snelle levering en terugbetaling

Gegaan zoals afgesproken

Schoenen uitgezocht In een andere kleur gepast. Daarna besteld via de webshop. Na 4 dagen waren ze thuisbezorgd. Alles voor retourneren zat erbij maar dat was gelukkig niet nodig

Prima ervaring- van bestelling tot levering

Het duurde wel een paar dagen voordat het pakketje geleverd werd maar dat vind ik niet erg. Het pakket was goed verpakt en retourneren leek makkelijk ( heb ik niet hoeven doen, de schoenen zijn mooi en passen goed).

Zitten lekker