Prima ervaring- van bestelling tot levering

Het duurde wel een paar dagen voordat het pakketje geleverd werd maar dat vind ik niet erg. Het pakket was goed verpakt en retourneren leek makkelijk ( heb ik niet hoeven doen, de schoenen zijn mooi en passen goed).

Zitten lekker

Mooie collectie. Snelle levering. Heel blij met mijn schoenen

snelle levering en na retour snel geld terug. Top

snelle levering en na retour snel geld terug. Top!

Snelle levering en goede service

Prettige communicatie en snelle levering

Niet binnen twee dagen ontvangen

Ik heb bericht 1 juni dat ze zijn verstuurd nog steeds geen schoenen ontvangen Gr. W. Hemmer .

Prima schoenen voor een goede prijs

Schoenen besteld, gemakkelijk te doen via website. Levering duurde iets langer, maar kreeg keurig bericht daarvan. Blij mee!

Bestelling was snel verzonden. Door vertraging bij postnl duurde het wat langer voordat het pakketje was bezorgd. Nadat ik contact met Elferink hierover had opgenomen, hielden ze het in de gaten. Dat komt niet vaak (meer) voor, aandacht!

Prima service en snelle levering.

Fijne open winkel...

Aparte schoenen,voor een mooie prijs.

Gewoon goed

Ik heb een moeilijke voet. Pasvorm van de schoen is prima.

is prima in orde

Ik bestel zelden iets via internet. ik wil zien/voelen wat ik koop. deze schoenen had ik al en wist dus wat het was alleen had mijn eigen schoenenzaak deze niet meer in mijn maat en via hun kreeg ik jullie adres.

Vlotte bezorging. Laars zoals omschreven. Blij mee!

Snelle en nette service.

Super snel de bestelde slippers thuisbezorgd. Netjes verpakt en compleet met informatie/retour sticker. Gelukkig niet retour hoeven zenden. Zal vaker online hier bestellen.

Geweldig!

Mijn vorige wandelschoenen had ik in Oostenrijk gekocht! Na op google te hebben gekeken, zag ik hetzelfde merk bij Elferink staan! Ik heb ze besteld en ze zitten perfect! Vlg. Dag al in huis! Super.

Prima en snelle service en trouwens ook makkelijke retour service. Heel blij met sandalen met een losse inlegzool, zien er nog mooi uit ook en zitten lekker!

Tot nu perfect

Correct, snel en geadviseerd door de medewerker van de winkel

Gemakkelijk bestellen, advies gekregen in de winkel, snel en correct geleverd. Top!

Snelle service, ook retourneren was eenvoudig.

Mooie degelijke schoenen

Goede vorm, degelijk en duurzaam.

Prima gegaan en goede schoenen

Makkelijk via internet te bestellen en vlotte levering

Mooie schoenen en passen perfect!

Mooie schoenen en passen perfect !