Snel in behandeling snel thuis top service
Goede website en snelle levering!
Bestellen gaat simpel. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail en de bestelling is snel binnen.
Goede informatie
Zie boven
Alles is heel vlot verlopen. Heel blij met mijn sneakers.
Helaas was de pasvorm van de schoenen die ik besteld had niet goed. Ik heb ze teruggestuurd en direct de volgende dag bericht dat ze aangekomen waren en dat het aankoopbedrag terug gestort zou worden. Nog een dag later stond dat op mijn rekening
Meindl wandelschoen aangeschaft
Vlot bezorgd mooie schoen
Fijn dat ik de schoenen die ik online besteld had in de winkel weer kon retourneren. Dit proces ging heel vlot. Verder werd er goed meegedacht in de winkel over een ander paar schoenen. Prettig!
Snel bezorgd, helaas pasten de schoenen niet goed, teruggestuurd en ik had heel snel mijn geld terug.
Snelle levering, juiste product en maat ontvangen. Sneakers waren goed verpakt, doos zonder beschadigingen ontvangen. Tevreden met de aankoop.
Schoenen besteld deze waren de volgende dag al in huis. Helaas was het niet het juiste model voor mij dus heb ik ze moeten retourneren. Ook deze afhandeling was de eerstvolgende dag gedaan!
Keurige en super snelle bezorging!!!
Goede en snelle reactie als het opsturen wat langer duurt.
Mijn man heeft maat 48 van schoenen. Altijd een drama geweest. De meeste schoenen gaan t/m maat 47. Was in een schoenenwinkel geweest. Moest wachten tot half augustus (4 maanden) voordat de schoenen geleverd konden worden ! Bij Elferink besteld, 2 dagen later in huis !!! Geweldige schoenen.
De bestelling bij Elferink ging makkelijk en ik kreeg snel mijn mooie degelijke Gabor schoenen bezorgd.
Goeie snelle service Prima verpakt
Veel keuze, snelle levering,
Eerste ervaring was in jullie winkel in Hattem (paar dagen op vakantie in deze omgeving), zeer goed geholpen door Ingrid. Zo blij met mijn schoenen, dat ik online nog een paar in een andere kleur heb besteld. Ik had een kleine vraag mbt deze bestelling en ook toen zeer vriendelijk te woord gestaan.
Snelle en goede verzending. Werd goed op de hoogte gehouden tijdens verzenden. Goedkoper ook dan andere sites (nike kindersandalen)
Veel keuze, snelle levering.
Gewoon geweldig en snel
Voor herhaling vatbaar