Topservice, helemaal fantastisch zo'n internet bestelling. Volgende x ga ik dat net zo doen.
Altijd iemand die je kan helpen, meedenkend en zeer klantgericht
Heel vriendelijk geholpen
De schoenen zijn mooi en lopen goed. Ze zijn ook erg snel geleverd,
Prima bedrijf geen op- of aanmerkingen
Snelle levering.
Via de website schoenen gekocht. Kendd het bedrijf niet dus eerst gezocht naar betrouwbaarheid. Daarna besteld, snel geleverd. Ik zou opnieuw kopen hier.
Nadat ik mijn Durea schoenen bestelde is alles perfect en snel bezorgd. Zeer klantvriendelijk bedrijf!
Snelle verzending, mooie sandalen met een goede prijs kwaliteit verhouding
Prima kwaliteit, mooie korting
niks op aan te merken
De schoenen zijn precies zoals omschreven op de website, foto’s accuraat, hele snelle levering.
Fijne schoenen gekocht
Hele snelle levering
Bestellen ging makkelijk, levering was snel en goed. Geen problemen ervaren. Goede verpakking. Top
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen, volgens mij een paar wat ook nog niet gepast is.
Ik was blij dat ik deze schoenen, in een mooie lichte jeansblauwe kleur, online bij Elferink had gevonden. Helaas bleek bij aflevering de kleur totaal niet overeen te komen. De schoenen waren veel donkerder, dit stond wel als omschrijving maar als er zoveel foto’s zijn dan ga je toch af op die kleur. Gelukkig konden de schoenen kosteloos weer terug.
Hoewel de schoenen niet aan mijn verwachtingen voldeden, was het totale proces van bestellen en retourneren perfect geregeld.
Alles top!
Snel geleverd. Ook het contact met de klantenservice was heel fijn.
Snel geleverd en alles ziet er prima uit
Snelle afhandeling van mijn bestelling en schoenen in perfecte nieuwstaat
Bestelling werd snel verstuurd en kwam heel netjes verpakt aan.