Prima service en snelle levering

Snel en duidelijk

Paar schoenen besteld maar onduidelijk of de kleurkeuze goed is. Gebeld en voorstel voor een ander paar is snel geregeld ivm laatste paar.

Prima afhandeling, goede communicatie

Goede afhandeling, snel geleverd, goed product, goede communicatie

Geen schoenen, verkeerde mails!

Ik kreeg een mail dat mijn schoenen klaar stonden. Dat was niet zo. Na ruim een week nog geen schoenen!

prima schoenen en goeie levering

ik heb goeie ervaring met de slippers en schoenen omdat ik mijn eigen steunzool erin kan doen. je besteld en binnen 1 a 2 dagen heb je het in huis

Snelle levering, schoenen netjes geleverd, kleur was alleen iets donkerder dan op afbeelding, anders was het perfect geweest.

Fijne winkel en heel snel bezorgd. Keuze uit heel veel merken.

Prima ervaring

Ik heb een schoenen (Warmbat pantoffels) besteld en deze zijn keurig verpakt en voorzien van de juiste informatie (pakbon-retourbon). Helaas paste deze pantoffels niet en het geheel in de originele verpakking retour gestuurd. Helaas was een grotere maat niet voorradig. Geen enkel probleem, keurig mijn geld retour ontvangen.

Snelle , correcte afhandeling en levering

Helemaal tevreden

Snel en goede levering

Snel geleverd. Goed verpakt

Snelle levering en makkelijk retour.

Snelle service en afhandeling

De eerste bestelling was een maat te klein. De retour procedure was duidelijk en terugbetaling erg snel. Een maat groter was snel binnen. Goede en duidelijke service!

Snel geleverd en goede service

Zeer vlotte levering

Vandaag besteld , morgen aan huis

Snelle levering, goed verpakt.

Super service

Ik bem zeer tevreden over de schoenen en klantensevice

Snelle levering en product zoals omschreven! Top!

Alles top!!!

Super service!

Er is een ruime keuze aan schoenen, een grote diversiteit aan opties. Bovenal is de service uitstekend. Er is goed advies en duidelijk kennis in huis.

Snelle service, mooie schoenen.

Super schoenen voor een mooie prijs

Snelle keurige levering!!!

Een 5 sterren webshop gevonden!

Mooie overzichtelijke en opvallend goed en prettig werkende site. Groot aanbod en concurrerende prijzen. Snelle en goed verzorgde levering.

Snelle levering Goede afhandeling van de retourzending Helaas past het model schoen niet goed bij mij Maar tevreden over de service!

Fijne winkel

Alles heel duidelijk en overzichtelijk. Niks meer aan doen

Mooie schoen

Ik had schoenen besteld. Op de site stond dat ze klein uitvallen, dus een maat kleiner besteld. Maar die waren te klein. Meteen een maat groter besteld. Dat werd snel behandeld, alleen had ik helaas geen retourpapieren voor mijn eerste bestelling. Daar wacht ik na 5 dagen nog op. De verzending van de nieuwe schoenen was wel snel. En deze zitten lekker.