Snel mooi goed prima

Ik zag mooie sneakers in de aanbieding. Ze zijn snel geleverd en ik ben er blij mee.

Verkeerde schoenen geleverd!

Bruine schoenen geleverd ipv beige

Super snelle levering

Helaas paste de schoenen niet en moest ik ze terug sturen, maar ook dat ging eenvoudig en snel. Ik zal zeker nog eens bestellen!

Redelijk

Snelle bezorgingde schoenen waren alleen beschadigd jammer genoeg

Goede service, schoenen niet goed afgewerkt.

De schoenen die ik voor mijn moeder heb gekocht, hebben een sluiting met klittenband. Ik moest meerdere draden afknippen, omdat het rafelde. Deze afwerking zou je niet verwachten van schoenen van 220,00 euro. Mijn moeder wilde ze eigenlijk terugsturen....

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Een bevestigings mail ontvangen en datum van levering. Mijn schoenen zijn ook op die dag bezorgd. Top!!!!

Snel

Snelle levering.

Snelle goede service

Het product was snel verstuurt en de volgende dag ontvangen. Helaas vielen de schoenen tegen en heb ze terug gestuurd, Goede afhandeling, prima geregeld!

Heel goede service

Gelijk een belletje als er iets verkeerd gaat. Fijn personeel

Duidelijk en snel geholpen!

Ik had een medewerker aan de telefoon,en werd vriendelijk geantwoord op mijn vragen !

Goede duidelijke site en vlotte bezorging

Super tevreden klant,kom zeker terug op de site

Na 2 dagen bestelling in huis, super!

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Site werkt prima, eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Duidelijke bestel voortgang, goede communicatie, snelle levering

Zocht de speld in de hooiberg die ik bij Elferink Schoenen probleemloos vond. Wist de maat al. Wandelschoenen online kopen is immers een risico. Snel besteld, snel geleverd en meteen ingelopen. Kortom: perfect

Goede service en communicatie . Zelfs met retour

Niets negatiefs aan te merken. Snelle levering, goede prijs en de schoenen zijn zoals verwacht

Mooie prijs en snelle levering!

Prima geregeld

Bestelling op tijd geleverd en goed geinformeerd over verzending

Op tijd en correct geleverd. Helaas viel 1 vd 2 paar te groot uit en deze retour gezonden. Dit verliep ook soepel en snel.

Snelle levering & goede service

Had een paar Skechers besteld. Werden snel geleverd maar ik vond t model niet mooi. Kon eenvoudig retour gestuurd worden en ik werd goed op de hoogte gehouden. Geld terug ontvangen

Mooie schoenen

Mooie schoenen, snel verzonden.

Snelle goede levering

Makkelijk te bestellen en snelle goede levering