Mooie, comfortabele schoen

Het is een mooie, comfortabele school. Mijn dochter heeft een wat bredere voet met hoge wreef. Past perfect en ideale service van Elferink.

Op de website vanElferink Meinders wandelschoen maat 49 besteld.deze bleken te breed. Gebeld, verkoopster gaf aan nog meer schoenen in deze maat te hebben. In de winkel zijn we supergoed en allervriendelijkst geholpen . Zelf dacht ik dat ik de juiste schoenen gevonden had , maar de verkoopster gaf aan dat wandelschoen toch echt wat ruimer moeten zitten. Ik ben uiteindelijk niet in deze zaak geslaagd en dat is iets wat ik zelf ontzettend jammer vind. Super winkel! Superpersoneel!

Zeer mooie en comfortabele schoenen.

Door online te kopen en af ​​te halen in de winkel. Goede behandeling met klanten.

Snelle levering. Uitgebreid assortiment

Moest 2 keer mijn schoenen terugsturen omdat de maat niet goed was. Dat was geen probleem. De derde keer de juiste maat. Besteld is de volgende dag in huis.

Makkelijk te bestellen,snelle levering,keurig verpakt.

Snel geleverd en snelle afhandeling van een retour

Snelle levering en goede kwaliteit

Het was een gokje om deze schoenen online te bestellen, maar ze zitten perfect. Snelle levering

zeer goede service

Snelle levering, prima ervaring. Top

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Snelle levering en correcte afhandeling

Snelle levering, product zoals omschreven, heel blij mee.

Gewoon goed

Prijs goed, levertijd goed, schoenen goed. Alles zoals verwacht

Snel en goed

Vlotte levering van mijn favoriete schoenmerk.

Schoenen volgende dag al thuid. Top!

Erg blij met schoenen. Alles perfect!

Altijd super service en snelle levering

Ik shop graag bij Elferink schoenen, zij hebben super service en de levering is altijd vlot. Heel blij!

Goede service correcte levering alles volgens afspraak

Snelle levering en duidelijke regels mbt retourzending

Goede website en prima prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk bestelproces en snel geleverd. Eerst een artikel moeten retourneren en dit is ook soepel verlopen.

Super blij met schoenen. En helemaal voor deze prijs. Ga zeker weer op jullie site kijken als ik weer woden sneakers wil kopen. Levering ook snel. Thx!

Fantastisch!

Snelle levering! Goede kwaliteit!

fantastisch

snelle levering ,duidelijke retour voor nodig ,mooi en stevig verpakt !! ben er blij mee , vr groet Corry

Mooie site, superlevering

Mooie site, snelle levering, netjes verpakt