Goede ervaring , zoals je het bij een webshop verwacht
snelle levering, goed verpakt, duidelijke website
Mooi verpakt paket. Chique uitstraling. Had alleen iets sneller bericht mogen krijgen dat t versturen langer ging duren omdet t uit 2 filialen moest komen. Verder dik tevreden
Snelle levering, Ik twijfelde over een maat . Had nog een andere maat daarna besteld en deze ook heel snel geleverd. Gratis retouren maakt het heel aantrekkelijk.
Zocht schoenen van een bepaald merk, eerst in de winkel van Elferink geweest. Daar niet op voorraad, zodoende online besteld. Duidelijke site, snel geleverd, helemaal blij met mijn nieuwe schoenen!
Schoenen werden volgende dag al gezorgd.
Leuke aanbieding, erg blij met de schoenen. Levering ging ook erg snel.
Eerlijk
Nvt
Goed afgehandeld
1. Chat-vragen over leveringsmogelijkheden (omdat ik nog niet in NL was) werden te laat beantwoord. Ik heb uiteindelijk gewoon besteld en bij postnl laten leveren (daar ging de vraag dus over). Wel excuus achteraf 2. Levering was goed en snel en prima verpakt 3. Geleverde viel tegen, vanwege incorrecte informatie op website (imitatieleer/suedine is geen leer, noch suede!)! Tijdens de sale kun je niet zeggen, of ik dat wel/niet had mogen verwachten. 4. Lijkt me een goede verkoper, maar ik zal wel net een gevalletje pech zijn
Beste Ineke, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor de verkeerde informatie op onze website, dit had niet mogen gebeuren. Met vriendelijke groet, Elferink schoenen Wendy
Op zoek naar mooie schoenen kwam ik op de website van Elferink Schoenen terecht. Een duidelijk overzicht van de schoenen en makkelijk om de bestelling te plaatsen. De levering was snel. Kortom een aanrader om jou schoenen te kiezen en te bestellen.
Sneller levering maar helaas paste ik de schoenen niet. Retourzenden was erg gemakkelijk gemaakt door de herbruikbare zak en retourlabel. Snelle afhandeling van retour na ontvangst. Ik ben heel erg tevreden met de service van Elferink Schoenen. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Vrijdagmiddag besteld, binnen 24 uur in huis!
Meer dan goed
Fijn bedrijf
In de avond een bestelling geplaatst, volgende middag al binnen! Mooie sneakers.
Mooie schoenen en snel geleverd.
Af en toe werkt de website niet maar doet niet af aan de topservice!!
Snelle levering, product conform beschrijving. Goede zoekfunctie website.
Snel en gemakkelijk de schoenen gekocht die ik wilde hebben.
Mooi website, makkelijk en een grote betaalbare assortiment.
Vlug ontvangen en mooie schoenen
Ik heb enkele goede aanbiedingen gekocht die ook nog een snel en keurig geleverd werden. Fijn dat t zo kan!!
schoenen gekocht,maar helaas verkeerde maat afgedrukt in de schoen.de echte maat stond in de lip van de schoen. deze waren dus niet hetzelfde . een dingetje dus. terug gestuurd , jammer voor jullie en jammer voor mij. kan gebeuren natuurlijk.
Beste heer van de Velde, Bedankt voor uw beoordeling. Lowa gebruikt een andere omrekening van de Engelse (UK) maten dan de gebruikelijke, wij gebruiken de gebruikelijke omrekening. Bij het verwerken letten wij uitsluitend op de UK- maat. Op onze site staat dit ook aangegeven. Wij vinden het vervelend dat u de verkeerde maat schoenen heeft ontvangen hierdoor. Met vriendelijke groet, Elferink schoenen Wendy