Snelle levering, juiste product en maat ontvangen. Sneakers waren goed verpakt, doos zonder beschadigingen ontvangen. Tevreden met de aankoop.
Schoenen besteld deze waren de volgende dag al in huis. Helaas was het niet het juiste model voor mij dus heb ik ze moeten retourneren. Ook deze afhandeling was de eerstvolgende dag gedaan!
Keurige en super snelle bezorging!!!
Goede en snelle reactie als het opsturen wat langer duurt.
Mijn man heeft maat 48 van schoenen. Altijd een drama geweest. De meeste schoenen gaan t/m maat 47. Was in een schoenenwinkel geweest. Moest wachten tot half augustus (4 maanden) voordat de schoenen geleverd konden worden ! Bij Elferink besteld, 2 dagen later in huis !!! Geweldige schoenen.
De bestelling bij Elferink ging makkelijk en ik kreeg snel mijn mooie degelijke Gabor schoenen bezorgd.
Goeie snelle service Prima verpakt
Veel keuze, snelle levering,
Eerste ervaring was in jullie winkel in Hattem (paar dagen op vakantie in deze omgeving), zeer goed geholpen door Ingrid. Zo blij met mijn schoenen, dat ik online nog een paar in een andere kleur heb besteld. Ik had een kleine vraag mbt deze bestelling en ook toen zeer vriendelijk te woord gestaan.
Snelle en goede verzending. Werd goed op de hoogte gehouden tijdens verzenden. Goedkoper ook dan andere sites (nike kindersandalen)
Veel keuze, snelle levering.
Gewoon geweldig en snel
Voor herhaling vatbaar
Prima service en snelle levering
Paar schoenen besteld maar onduidelijk of de kleurkeuze goed is. Gebeld en voorstel voor een ander paar is snel geregeld ivm laatste paar.
Goede afhandeling, snel geleverd, goed product, goede communicatie
Ik kreeg een mail dat mijn schoenen klaar stonden. Dat was niet zo. Na ruim een week nog geen schoenen!
Beste Lianne, Wat vervelend dat dit zo mis is gegaan. We hebben niet goed opgelet met het klaarmaken van de bestelling en daarom heb je per abuis al een mail gekregen dat de bestelling klaar stond om af te halen. Dit is natuurlijk niet goed van ons en hiervoor bieden wij dan ook onze excuses aan. De schoenen die u afgelopen zaterdagavond hebt besteld liggen sinds woensdag echter wel klaar voor u om af te halen. 'Ruim een week' zoals u schrijft is dus niet het geval. Nogmaals onze excuses voor de onduidelijkheid. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
ik heb goeie ervaring met de slippers en schoenen omdat ik mijn eigen steunzool erin kan doen. je besteld en binnen 1 a 2 dagen heb je het in huis
Snelle levering, schoenen netjes geleverd, kleur was alleen iets donkerder dan op afbeelding, anders was het perfect geweest.
Fijne winkel en heel snel bezorgd. Keuze uit heel veel merken.
Ik heb een schoenen (Warmbat pantoffels) besteld en deze zijn keurig verpakt en voorzien van de juiste informatie (pakbon-retourbon). Helaas paste deze pantoffels niet en het geheel in de originele verpakking retour gestuurd. Helaas was een grotere maat niet voorradig. Geen enkel probleem, keurig mijn geld retour ontvangen.
Helemaal tevreden
Snel geleverd. Goed verpakt
Snelle levering en makkelijk retour.
De eerste bestelling was een maat te klein. De retour procedure was duidelijk en terugbetaling erg snel. Een maat groter was snel binnen. Goede en duidelijke service!