De bestelling werd nog dezelfde dag verstuurd en ben ook erg tevreden met de aankoop.
VLUGGE LEVERING. TOP SCHOENEN LEUKE AANBIEDING
Super smelled levering. Ondanks mijn geretourneerde product. Is alles snel geregeld
Snelle levering, mooie kwaliteit en goede korting.
Super kwaliteit schoenen, snelle service, makkelijke site, achteraf betalen mogelijk. Top.
Na een bestelling worden de schoenen goed verpakt snel verstuurd. Had mijn schoenen een maatje te klein bestelden kon deze gratis retour sturen en omruilen voor een maatje groter, prima service.
snelle levering vlgs afspraak, 100% tevreden
Het is geweldig om voor deze prijs de schoenen te bemachtigen. Normaal betaal ik voor dit paar schoenen heel wat meer!!
Duurt te lang voordat je iets ontvangt
Beste Carolien, Wij vinden het vervelend dat u nog niets hebt ontvangen. Zoals aangegeven op de website worden er bij een bestelling van meerdere paren, alle paren tegelijk verzonden en verzamelen we alle paren op een centrale locatie van waar ze verzonden worden. Houdt bij orders met meerdere paren schoenen daarom rekening met een langere levertijd. Normaal zou u hiervan op de hoogte gesteld worden, dit is helaas niet gebeurt. Onze excuses hiervoor. Volgens Postnl zal uw bestelling vandaag bij u worden bezorgd. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Wendy - Klantenservice
Fijne schoenen kunnen kopen voor een mooie prijs, en snel geleverd
Bestelling werd vlot verzonden.
Ik bestel mijn Helioform schoenen meestal hier. Veel keus, snelle verzending en een betrouwbare service. Vaak ook leuke kortingen!
Alles snel geleverd gekregen. Geen opmerkingen! Goede webshop!
Bestelling was snel geleverd, en voldeed aan verwachting.
Snel verstuurt
Voor het verzenden van de schoenen, zou er een goede controle van het product moeten plaatsvinden, zodat de ontvanger geen schoenen ontvangt, die niet goed zijn! Zaterdag ontvangen en maandag retour gestuurd! Wel snelle levering en snelle afhandeling bij retourzending! Top!
Binnen 1 dag geleverd en duidelijke site
mooie schoenen tegen een geweldige prijs
Communicatie duidelijk en op tijd, levering prima. Kwaliteit schoenen ook goed.
Schoenen zeer snel geleverd. Helaas te klein. Retour vlekkeloos. Binnen 2 dagen bedrag terug!
Goed te vinden op Google. Goedkoop en snelle levering
Mooie schoen voor een mooie prijs. En dan ook nog eens zeer snel geleverd top
ik had een maat 41 besteld en kwam perongeluk in de winkel in nunspeet terecht daar paste de maat 41 maar bleek te klein de verkoopster heeft er alles aan gedaan om de maat te wijzigen maar helaas toen alsnog een grotere mast besteld de te kleine retour gestuurd dit ging allemaal heel erg snel heerlijk.
Altijd fijn geholpen, ruime winkel met heel veel keuze, fijne service.