Snel geleverd.
Kreeg 2 verschillende schoen, zelfs 2 verschillende maten gestuurd
Beste Truus, Bedankt voor uw beoordeling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Inmiddels hebben we het probleem goed opgelost, maar de verzending van uw pakket is inderdaad niet goed gegaan. Hopelijk kunt u, als u onze andere beoordelingen bekijkt, zien dat dit niet gebruikelijk bij ons is. Wellicht dat we een andere keer aan u kunnen bewijzen dat de bestellingen meestal goed gaan. Met vriendelijke groet, Klantenservice Elferink Schoenen
Juiste adres om goedkoop goede schoenen te kopen
Mooie durea flex sneaker gekocht, deze zitten heerlijk voor gevoelige voeten. Bestelling snel in huis. Altijd heel fijn.
Goed verzorgd, mooie schoenen en netjes op tijd geleverd
Mooie, goed passende schoenen. Voor mij was helaas de kleur te afwijkend bij de kleding (bruiloft) De bezorging was snel en goed geregeld .
Na bestellen de volgende dag al geleverd
Zeer goede en snelle service
Snel bezorgd
Snel geleverd netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Leuke sneakers besteld, geheel volgens verwachting. Blij mee.
Prima ! Snelle levering. En dat van schoenen die niet meer geleverd kunnen worden bij de plaatselijke schoenenverkoper………Van Bommel geeft aan dat ze niet meer gemaakt worden.
Prachtige schoenen van Rehab! Duidelijke site en snel en netjes geleverd.
doen wat ze beloven
Mooie deal snelle levering
Fijne pasvorm. Heerlijke lichte schoen. Liep er zo mee weg.
Duidelijke webshop. Bestelling snel verzonden. Dikke prima!
Beste prijs en snelle levering.
heel snel, goedkoop, goede kwaliteit, dankuwel!
Goeie communicatie en snelle levering Mooie schoenen maar ik was al bekend met Trackstyles Ik ga het vaker doen
Snelle service. Telefonisch goed bereikbaar.
Snel geleverd, keurig verpakt en mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe schoenen.
Elferink schoenen communiceert goed met de klant en komt afspraken na. Goede service, snelle levering en klantvriendelijk.
Ik zocht schoenen voor mijn zoontje, deze zijn snel geleverd, vallen mooi smal en ze waren goed afgeprijsd!