Goed telefonisch bereikbaar en een geweldige service
Prima webshop, goede afbeeldingen, snelle verzending
Correct en netjes
De schoenen waren hier niet meer leverbaar in mijn maat en bood Elferink uitkomst. Op de site van Rieker zou ik maat 43 moeten hebben maar deze bleken te krap. Na telefonisch vriendelijk te woord te zijn gestaan direct maat 44 besteld. Tracking van verzending als retour zeer duidelijk. De terugbetaling in 2 werkdagen in orde. Super.
Duidelijke site en snelle levering
Zeer snelle levering en kwalitatieve schoenen ontvangen!
- ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou plaatsvinden - levering verliep zoals verwacht - schoenen waren netjes verpakt. Prima!
Snelle service en goede prijs voor prachtige laarzen!
Snelle service !
Snelle levering en een geweldige prijs
Zeer mooie schoenen, snel geleverd en voor een scherpe prijs.
Prettige winkel, goede schoenen, correcte levering
Blij verrast dat ik dit paar schoenen heb gevonden. Ik was specifiek naar dit merk, kleur en maat op zoek. Kortom een groot assortiment.
De schoenen zagen er echt fantastisch uit maar waren iets te groot. Kleinere maat was niet meer voorradig (uitverkoop). Verder: snelle levering en prima communicatie!
Moderne,betaalbare en comfortabele schoenen,uitstekende service.
Snelle levering, goede schoenen
Helaas pasten de schoenen me niet, maar de makkelijke manier met zelfs een adressticker voor de retourzending is uitstekend.
Binnen 1 dag bezorgd & na retourneren ook direct verwerkt.
De schoenen zijn echt super snel geleverd. Ze zitten echt heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit. Van deze schoenen ga ik een hoop plezier hebben.
Prettig. Snel in huis. Netjes verpakt.
Mooie schoenen
Hartelijk dank voor de snelle levering. Prima site en fijn dat Elferink Schoenen BV als eerste naar voren kwam, prijs is goed en ik ben erg blij, past precies bij mijn broeken ☺ Dank u hartelijk
Uitstekende prijs kwaliteit