Correct verlopen maar..

Helaas was de pantoffel iets te groot dus geretourneerd gisteren. Afwikkeling moet nog plaatsvinden.

Super service

Bestellen volgende dag in huis!! TOP

Mooie schoenen voor een prima prijs

Top !!

Super snelle service

Schoenen lopen heerlijk hoef ze niet in te lopen. En zien er heel mooi uit.

Snel geleverd maar ook het retourzenden verliep vlekkeloos

De schoen waren voor mijn hoge wreef niet geschikt. Dus zonder problemen en kosten retour kunnen zenden

Supersnelle bezorging en keurig ingepakt

Nog nooit zo snel schoenen aangeschaft. Was na bestelling supersnel in huis en keurig ingepakt. Heel blij mee.

Mijn bestelling netjes en snel ontvangen. De schoenen waren leuk, maar pasten helaas niet goed en moest ik daarom terugsturen. Ook mijn retour is weer netjes en vlot afgehandeld. Prima service dus!

FANTASTISCH

EXPERTISE, ACCURAAT, SUBLIEM

Fijn contact!

Fijne winkel die meteen reageert bij contact verzoek (in mijn geval ivm mailing van bestelling die niet doorkwam). Schoenen ik goede staat ontvangen, helaas zaten de kinderen de schoenen niet goed dus ze gaan weer retour maar ook de retourregeling is netjes zodat je als klant geen extra kosten hoeft te maken om de producten terug te sturen. Conclusie: zeker een aanrader voor online bestellen!

Aanrader!

Mooie sneakers, snelle levering en met zorg verpakt!

Vlotte service, goed vepakt, prachtige schoen voor een goede prijs.

Zie hierboven

Goede schoenen

Goede schoenen. Meerdere malen besteld bij Elferink.

Snel en goed

Goed geleverd blij met mijn nieuwe timberland schoenen

Heel goed,veen aanrader

Snel bezorgd, ruilen heel makkelijk, snel geld terug.

Zeer goede service

Makkelijk bestellen en snelle levering !

Al meerdere keren goed geshopt!

Kwalitatief goede schoenen en service. Al meerdere keren geshopt, altijd tevreden. Ruime keus in smalle kinderschoen, top!

flexibel en vriendelijk plus een prima kwaliteit!

nadat ik een bestelling op internet had gedaan en geen goede keuze had gemaakt, in de winkel andere schoenen gekozen. Het teveel bedrag dat ik online had betaald stond na 1 dag weer op mijn rekening.

Niet op voorraad

Leuke schoenen besteld maar een dag later een mailtje dat ze niet op voorraad waren, jammer.

Snelle levering en product zoals omschreven.

Snelle levering. Mooie prijsstelling t.o.v. zelfde product bij andere leverancier

Klantgericht!

Pakket geleverd zoals afgesproken. Fijn telefonisch contact gehad.

Keurig netjes. Goede beschrijving. Verzending was iets later maar goed op de hoogte gehouden

Mooie prijs en supersnelle levering!

Mijn dr Martens waren fantastisch in de uitverkoop en de volgende dag al in huis. Ben er erg blij mee!

Top kwaliteit en snelle verzending!

Goede service en bestelling wordt snel verstuurd.