Order werd vrijwel onmiddellijk bevestigd en verstuurd. Goed verpakt met eventuele retour instructies. Ik heb de (twee paar) schoenen gehouden. Lopen heerlijk.
Top schoenen, prima prijs
Prima service! Snelle levering.
Fijne website, makkelijk bestellen en snelle levering. Mooie schoenen voor mijn brede voeten. Top!
Goede snelle levering en leuke aanbiedingen
Had nog nooit van deze winkel gehoord, maar na het lezen van reviews, had ik er wel vertrouwen in. Hele snelle levering, de volgende dag in huis! Heel blij met de laarsen die ik heb gekocht. Ga zeker nog een keer hier kopen.
Super snelle service. What you See is wat you get
Supersnelle verzending!
Prima en vlot verstuurd. Schoenen zijn zoals omschreven
Schoenen zoals omschreven, vlotte service
Bestel hier altijd de schoenen voor onze dochter, die smalle voeten heeft. We slagen er eigenlijk altijd. Verzenden gaat snel, vaak de volgende dag al binnen. Ook bij retour alles keurig afgehandeld. Bestel hier graag.
een goede online service
1 paar retour ,ander paar weer snel geleverd !
Ik ga graag winkelen bij Elferink. In de zaak wordt je altijd goed geholpen en ze hebben goede kwaliteit en leuke aanbiedingen.
Super schoenen ,zitten perfect,voelde meteen goed aan
Snelle levering!
Altijd fijn om naar elferink te gaan. Alle medewerkers hebben veel kennis en vooral met mijn brede voeten is dat erg fijn. Ze weten precies welke schoen mij zal passen en welke niet. Vriendelijk, gezellig en goede adviezen. Echt een topwinkel!!!
Alles in orde en snelle levering.
Prima kinderschoenen en snelle levering in drukke feest periode.