Alles netjes en vlot
Alles netjes en vlot
Vanwege Sinterklaas was mijn zending vertraagd. De klantenservice heeft mij vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Postnl te contacteren en mij op de hoogte te houden. Fijne schoenen, goede prijs, netjes in de doos geleverd. Prima.
Prima wandelschoenen, scherp geprijsd, helemaal zoals verwacht
Prima wandelschoenen, scherp geprijsd, helemaal zoals verwacht
Mooie laarzen. Zitten prima Helemaal naar mijn verwachting
Mooie laarzen. Zitten prima Helemaal naar mijn verwachting
Helemaal goed, zoals verwacht
Mooie collectie goede prijs en snelle levering
schoenen snel en netjes geleverd via de post. soepel bestelproces
Heldere site, goed verpakt en vlot geleverd! Gewoon netjes wat je ook mag verwachten van een winkel.
Goed!
Schoenen zijn erg laat geleverd. Blijkbaar door problemen bij post.nl. voldoen wel aan de wensen
Beste Lars, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het bijzonder vervelend dat u de levering nog niet hebt binnengekregen. Helaas heeft PostNL op het moment heel veel vertraging. Wij doen onze uiterste best om de bestellingen z.s.m. bij onze klanten bezorgd te krijgen. Uiteraard zullen we deze klacht ook meenemen en doorgeven aan PostNL. Het zou fijn zijn als u uw beoordeling van ons kunt aanpassen. Hoewel wij u mening volkomen begrijpen kunnen wij er weinig aan doen dat uw bestelling nog niet binnen is. Wij doen echt ons best om u zo goed als mogelijk te helpen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan vernemen we dat graag via [email protected] Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Originele beoordeling
26ste bestelt en nog niks in huis. Volgens mij ligt t probleem bij postnl maar wel al andere pakketjes ontvangen van hun die later zijn verzonden.
De bestelling is niet gecontroleerd omdat 2 schoenmaten zijn opgestuurd (8,5 en 8). Mijn opmerking op het retourformulier is niet gelezen. Het lampje ging pas branden nadat ik een mail ter opheldering heb gestuurd. Door Elferink Schoenen reactie dat er wel 2 gelijke maten (8,5) zijn verstuurd heeft mij doen besluiten de koop te annuleren. Bij het passen van de schoenen is mij duidelijk dat de maten niet identiek zijn. Ook de labels op de schoenen geven het aan. Ik heb geen vertrouwen in een leverancier die de klant niet serieus neemt.
Beste Donald, Bedankt voor uw bericht. Jammer dat u, nadat we meerdere keren met u contact hebben gehad, een slechte beoordeling op Kiyoh zet. Op de schoenen die u hebt ontvangen hadden wij inderdaad verkeerde stickers geplakt. Dit hebben we aan u toegegeven en onze excuses hiervoor aangeboden. Echter waren het, zoals wij u ook al hebben aangegeven, wel dezelfde maten. De schoenen waren gewoon goed geleverd, met dus alleen verkeerde stickertjes erop. Op onze vraag of u de schoenen alsnog voor de aanbiedingsprijs die u had betaald wilde ontvangen reageerde u afwijzend. Het bedrag is direct aan het terug overgemaakt. Het spijt ons dat er verkeerde stickers op de schoenen zaten, maar uw opmerking dat wij een klant niet serieus nemen vinden wij ongepast. Zeker omdat we meermalen contact met u hierover gehad hebben om een goede oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Elders waren de schoenen in de uitverkoop voor € 50 minder. Nabestelling duurde een week langer.
Beste Hans, Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het jammer dat u ons beoordeeld met een 1, omdat wij een artikel niet afgeprijsd hebben en u deze ergens online afgeprijsd hebt gevonden. Sommige artikelen zijn bij de ene winkel nu eenmaal een standaard artikel en een ander ruimt deze misschien op. U bent natuurlijk vrij om het artikel dan niet bij ons, maar bij de andere aanbieder te kopen. Wat betreft uw tweede opmerking dat de nabestelling een week langer duurde begrijpen we u niet helemaal. Voor zover wij kunnen nagaan hebt u geen contact met ons hierover opgenomen. We zijn daarom ook niet in de gelegenheid geweest om hiernaar te kijken of dit voor u op te lossen. Als u een artikel bij ons retour stuurt kunt u dit vanuit NL altijd gratis terugsturen en wordt het betaalde bedrag snel terugbetaald. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Fijn dat de retourlabel mee wordt geleverd voor het geval je toch het product wilt retourneren.
Goede ervaring bij dit bedrijf