Goede site

Makkelijk bestellen. Laarsjes kwamen netjes op tijd.

Super service en snelle levering

Zal zeker vaker gebruik maken van deze firma.

Goede kwaliteit

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Tot nu toe een goede ervaring.

Snelle levering, prima verpakt.

Website is duidelijk. Account maken kan, maar hoeft niet. Bestellen is eenvoudig. Voldoende betaalmogelijkheden. Levering is snel, primaire verpakt. Prijs is goed, Franco geleverd.

Mooie winkel met ruim assortiment en vriendelijk personeel.

Mooie winkel, alleen jammer dat ik bij het retourneren van de schoenen via de website wel mijn geld terug kreeg en in de winkel niet. Even voor de duidelijkheid. Ik had in de winkel een paar gekocht en de rest online bij Elferink. Om ze alle 3 te proberen. Het waren schoenen in de aanbieding. Bij het afrekenen is daar ook niets over vermeld. Alleen een waardebon kon ik ervoor krijgen. Jammer.

Alles heel goed geregeld. Het bestellen en betalen ging prima en de levering was snel

Voldoet aan de verwachtingen.

Levertijd, prijzen... alles verloopt zoals je mag verwachten als je besteld via de site. Duidelijke retourinstructie (niet nodig gehad).

In een zin "Geweldig"

Snel geleverd, mooie schoenen voor een goede prijs.

Besteld online goede uitleg op de site prima foto’s en goede beschrijving. Ook zelfs retourlabel bij ontvangst van schoenen . Kan niet anders zeggen als prima geregeld ben zeer tevreden

Snelle levering!

Fijne site, nette en snelle levering!

Zeer snelle levering. Zeer tevreden!

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie, deugdelijk product.

Snel en goed

Heel tevreden, betrouwbaar bedrijf!

Snelle levering netjes verpakt

Foute mail

Ik had 2 paar schoenen besteld. Na een mail te hebben gekregen dat ik de bestelling op kon halen , ben ik dezelfde middag naar de winkel gegaan. Tot mijn verbazing was mijn bestelling er niet. Filiaal Kampen had schijnbaar een vinkje wel/ niet aan staan zodat ik onterecht een bevestigingsbrief had gekregen. Kan gebeuren, alleen de laconieke houding van de verkoopmedewerkster in de winkel in Dronten vond ik niet netjes/ klantvriendelijk

Ze zien er goed uit.

Gabor is een top merk.

Snelle bestelling

Makkelijk te bestellen, snelle service, goede snelle bezorging, goed verpakt en goed geïnformeerd

Snelle levering, goed verpakt.

En een hele mooie aanbieding

Super snelle levering en breed assortiment schoenen

Laarsjes besteld en dezelfde dag verstuurd. Laarsjes zien er goed uit en voldoen aan verwachting.

Echt aan te bevelen!

Een goed product voor een lage prijs met snelle bezorging!

Keurig conform afspraak geleverd

Makkelijk om te bestellen, goede prijs voor het bestelde artikel, Snel geleverd. Duidelijke communicatie

Fantastische mooie kwaliteitschoenen!!!

Vlotte levering, prima voorwaarden.

Mooie schoenen, uitstekende kwaliteit. Vlotte levering. Goede voorwaarden bij de webshop.

Blij met mijn aankoop!

Ik heb fantastische Doc’s aangeschaft via de webshop. Ze waren in de sale en dus goedkoper dan een tweedekans paar op Vinted. De levering was erg snel en ook fijn dat deze naar een afleverpunt gestuurd kii ook worden! Heel erg blij met deze aankoop, bedankt!