Het is een sinterklaas cadeau, maar wetende dat dit het tweede paar voor haar is. Ze is er dus heel content mee.

Ik heb nog niks ontvangen!!!!

Heb van post nl wel bericht gehad dat het later wordt omdat het druk is Van post nl heb ik al wel pakjes ontvangen die ik later heb besteld dat de schoenen. Ik hoop niet dat er iets fout is gegaan

(Bijna) niets op aan te merken

Keurig verpakte zending, ook te gebruiken voor gratis retourzending (gelukkig niet nodig). Goede communicatie. Verzending niet supersnel, maar wat maakt het uit. Mooie schoenen. Klein minpuntje: de kleuren op de website zijn veel fletser dan in werkelijkheid. Gelukkig waren mijn schoenen wel echt zwart, terwijl ze er op de website grijs uitzagen.

Goed geholpen, blij met mijn nieuwe Lowa's!

Helioform sneakers HIP!

Was er erg blij mee, maar moesten helaas! retour omdat ze toch niet geschikt waren voor een enkel probleem wat ik heb. Vond het geen probleem, maar de witte veters waren vuil...

Snel geleverd, goede service

Blij met mijn nieuwe schoenen, netjes verpakt snelle levering

Uitstekend!

Snelle levering! Blij met mijn aankoop!

Perfect!

Schoenen besteld voor mijn zoontje. Ze passen perfect. Netjes verpakt en levering de volgende dag! Waar sommige schoenenwinkels geen korting actie hadden met Black Friday hadden zij dat wel!

Goede kwaliteit en redelijk snel geleverd

Gewoon goed zoals het hoort.

Zeer scherp geprijsd en zeer snelle levering. Niks op aan te merken en zeker aan te bevelen.

Prima bedrijf. Niets op aan te merken!

De schoenen besteld, de volgende dag al verstuurd. Ook waren de schoenen goed ingepakt. Kortom, een aanrader voor de volgende keer!!

Hele goede ervaring met het online bestellen bij de schoenenzaak Elferink

Perfect geleverd en hele goede schoen.

geweldig top!!

zocht deze schoenen al heel lang maar vond ze te duur om te kopen. toen was hier een top actie waardoor ik de schoenen toch heb besteld. kreeg een uur na de bestelling al een mail dat het verzonden was! en de volgende dag was het al binnen. helemaal top.

prima schoenen voor een mooie prijs

snelle reactie en levering van een mooi product

product voldeed aan mijn verwachtingen

Prima service, snel geleverd en product was uitstekend.

Met aandacht geholpen

Supervriendelijk personeel wat erg goed met je meedenkt en met alternatieven komt. Hier wordt nog naar de geluisterd.

Kwalitatief goede schoenen en de juiste merken.

Hele snelle levering

Ik had een stel dr.Martens gekocht, en ze waren er in een oogwenk!

Vlotte levering, goede verpakking

Snelle levering pruduct naar wens

Snelle levering Product naar wens

Snel en goed

Correct en snel

Correct en snel . Helaas was maat niet goed. Zal zeker een volgende keer weer hier bestellen

Duidelijke mails, track & trace, snel geleverd, goede prijs. Phoebe laarsjes heb ik 1 maat groter gekocht. 37,5 zou voor mij ideaal zijn. Is de tweede keer dat ik deze koop. Zitten heerlijk en gaan heel lang mee.