Prima service altijd
Een fijne en gezellige winkel met een breed assortiment schoenen. Je wordt er prettig geholpen, ze nemen de tijd voor je en hebben verstand van schoenen. Ook voor de kinderen kan je er goed terecht.
Duidelijke webshop en goede omschrijving van de schoenen.
Een snelle levering van de laarzen. Ze zitten geweldig, goede pasvorm. En zeer comfortabel met eigen steunzolen.
Gewenste schoenen waren makkelijk te vinden en daarna verliep de aankoop prima en werden de schoenen snel geleverd
de ene dag besteld en de volgende dag al geleverd, ook kon je het pakketje volgen
Super snelle levering geweldige schoen !
Vlot bezorgd. Fijne Lowa schoenen.
Deze schoenen hebben, voor mij de juiste pasvorm.
Ben blij met de mooie stappers. Passen perfect en lekker warm, dus laat de winter maar komen. De bestelling en levering verliepen vlotjes.
Goede prijs en snelle levering Top !
Fijne webshop.
Snelle levering Schoenen s’avonds besteld volgende dag al in huis
Snel geleverd en goede maat
Breng deze retour naar de winkel. Een dikke onvoldoende voor PostNL die het pakketje op ander huisnummer bezorgd heeft, terwijl wij gewoon thuis zijn.
Beste mevrouw/heer, Bedankt voor de beoordeling. Wij vinden het bijzonder vervelend dat de levering door PostNL slecht verlopen is. Hiervoor onze excuses. We zullen dit zeker bij PostNL melden. Hopelijk gaan het een volgende keer dan beter. Ook bedankt dat u uw eerste beoordeling hebt aangepast in verband met de slechte bezorging van PostNL. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice
Originele beoordeling
Beste mevrouw/heer, Bedankt voor de beoordeling. Wij vinden het bijzonder vervelend dat de levering door PostNL slecht verlopen is. Hiervoor onze excuses. We zullen dit zeker bij PostNL melden. Hopelijk gaan het een volgende keer dan beter. Wel vinden wij het heel jammer dat u, hoewel u onze service omschrijft als prima, u ons een onvoldoende beoordeling geeft door een fout die PostNL heeft gemaakt. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice
Er mag wel erbij staan of de artikelen groot, klein of normaal vallen.
Beste mevrouw/heer Radjoe, Bedankt voor uw beoordeling. Goed dat u aangeeft dat u op onze site de informatie mist hoe een artikel uitvalt. Ik zal dit delen met onze webbouwer. Wellicht dat er iets aan de site kan worden aangepast hiervoor. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Naast de uitgebreide collectie hebben ze een goede service en een uiterst soepel lopend bestel en verzendsysteem!
Schoen voldoet aan de omschrijving. Goede service.
Eenvoudig bestelproces, mooie schoenen goede communicatie
Mooie collectie, goede webshop en snelle, correcte levering.
makkelijke website,goede schoenen
Mooie schoenen en super snel geleverd.
Was de eerste bestelling. Goede ervaring.
Snelle service en na levering via mail een factuur opgevraagd, welke ik zeer snel ontving.