De schoenen Die ik had besteld waren te klein. Ik heb ze teruggestuurd. . Al meteen stond het geld weer op mijn rekening en vrij snel had ik een mt groter in huis.
Ik bestelde en het werd geleverd, precies zoals verwacht
Mooie website en snel geleverd.
Aanbieding was goed en de verzending perfect.
Filiaal Raalte gebeld omdat het niet duidelijk was hoe lang de riem was die ik op hun website had gevonden, ik kreeg een erg vriendelijke ( wat oudere dame ) aan de telefoon die de riem in de winkel heeft opgezocht en gemeten heeft. Ze heeft de riem voor mij gereserveerd en ik heb hem direct besteld. Top service, ik hou er van :)
Snel in huis
Dit wordt mijn schoenenzaak in de toekomst! Bedankt voor de vlotte levering!
Ik heb twee paar schoenen besteld, de schoenen werden snel geleverd. Helaas waren te klein. Retour sturen ging makkelijk en snel afgehandeld. De schoenen heb ik uiteindelijk in winkel gekocht, ook daar erg vriendelijk en behulpzaam.
Al een paar keer hier besteld, elke keer goed gegaan
fijn om het artikel via internet te kopen, vervolgens in de winkel te passen. vriendelijke personeel.
Normaal ben ik altijd zeer tevreden, nu ontving ik schoentjes die nogal een kleurverschil hadden. Nadat ik dit had aangegeven was er begrip & kom ik de schoentjes gewoon terugbrengen. Fijne service!
Na een telefonisch overleg met een heel vriendelijke en behulpzame dame snel de bestelde schoenen ontvangen. Super service
Snelle levering. Zending goed te volgen en ook af te halen op diverse locaties. Mooi aanbod en mooie merken
De bestelde schoenen zijn snel geleverd. Het retourbeleid is ook goed, al hoef ik daar nu geen gebruik van te maken.
Netjes op de hoogte gehouden 1 paar schoenen was niet leverbaar
Duidelijke site. Ik wist wat ik nodig had nu voor de winter de andere kleur.
Een hele goede ervaring.
keurig verpakt en af geleverd
Netjes verpakt en snel en volgens afspraak geleverd. Foto’s op de website gaven duidelijk aan hoe de schoenen eruit zien. Top!
Online een bestelling geplaatst. Ik kende Elferink Schoenen niet. Door de goede reviews, heb ik de gok genomen en een bestelling geplaatst. De bestelde schoenen waren ook nog eens 15 euro goedkoper, dan bij andere bekende webshops. Binnen een paar uur kreeg ik bericht dat de schoenen ter verzending waren aangeboden. De schoenen in goede orde ontvangen en ze zijn volgens verwachting. Lang verhaal kort, ik heb hier een hele blije dochter en kan jullie van harte aanbevelen!
Snelle levering en de schoenen bevallen goed
Vond dat er weinig informatie gegeven werd over de schoenen die ik besteld had! Gebeld, werd er gezegd moesten uit een ander filiaal komen, zijn maandag daar! Maar op maandag nog steeds geen schoenen, toen werd het dinsdag.
Beste Hanneke, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is in de laatste ronde opruiming met 50% korting de voorraad beperkt. Daarom moeten we schoenen soms vanuit één van onze andere winkels versturen. In uw geval moest dit paar schoenen ook uit een andere winkel komen om af te kunnen halen in de door u aangegeven winkel. Wij betreuren het dat u daarover niet op de hoogte bent gebracht, onze oprechte excuses hiervoor. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Yvonne - Klantenservice