Fijne winkelervaring

Zowel in de fysieke winkel in Emmeloord als in de Webwinkel top service. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Top Service

Ik had dr martens besteld gelijk, ze waren gelijk de volgende dag binnen. Ook heb ik oets retour gestuurd was binnen dagen verwerkt

Mooie schoenen, snel bezorgd.

Heb voor mijn dochter dr Martens gekocht in maat 32. Waar veel winkels vanaf maat 28 10,- euro bovenop de prijs doen voor deze kinderversie betaal je bij Elferink €89,95 zoals je ook op de dr Martens site zelf zou betalen! Nu zelfs met een leuke korting erbovenop kunnen kopen! Ik ben blij dat ik bij deze site terecht ben gekomen doordat ze in de buurt bij de winkels overal uitverkocht waren in deze maat! De volgende keer dat ik schoenen nodig heb zal ik eerst even hier kijken!

Super snel geleverd

Schoenen zoals omschreven netjes verzorgd aangeleverd

Eenvoudig bestelproces. Keurig geleverd.

Het was eenvoudig om de schoenen online te bestellen. Keurige informatie over de levering en het pakket zelf was ook prima verzorgd!

Snelle service.

Schoenen besteld en na 2 dagen binnen. En vergeleken met andere winkels een heel aantrekkelijke prijs.

Schoenen waren binnen 2 dagen binnen

Ik baalde want de laarsjes heb ik moeten terug sturen omdat mijn kuiten te dik waren Maar ze waren prachtig

Tevreden klant

Via Google kwam ik terecht op de website van Elferink schoenen bv. Een overzichtelijke website, mooi uitgebreid assortiment en leuke aanbiedingen. Levering conform belofte. Het product kwam overeen met de foto's op de website. Elferink staat nu in mijn favorietenlijst.

Fijne website voor het vinden van schoenen voor mijn zoontje

Mijn zoon heeft hele smalle voeten. En met de filters die Elferink op de website heeft kan ik probleemloos schoenen vinden. De levering zijn altijd vlot. 1x een verkeerde levering ontvangen, maar dat werd na een belletje opgelost.

Goede service. Had twee paar besteld, waarvan er 1 niet de juiste maat had. Terug gestuurd, en binnen twee dagen stond het geld op de rekening.

Goed gedaan ging heel snel

Schoenen zijn prachtig !!!!

Snelle levering!

Hele goeie service en snelle levering

Snelle verzending en ook vlot contact

Snelle, nette bezorging. Mooi product!

Prima.

Prima bestelling en levering.

Het was even zoeken op internet naar de sneakers die ik voor ogen had. Er zijn veel (grote) aanbieders. Maar bij de een de kleur niet en bij de ander de maat niet enz. Men kan ook niet alles aanbieden. Op de site van Elferink zag ik deze wel. Daarbij vind ik het prettig om ook of juist bij de kleinere online winkels te bestellen. Daarnaast heeft men een aantal fysieke winkels, dus daar kun je eventueel naar toe gaan als er wat is. Besteld en prompte bevestiging ontvangen. Kort daarna volgden de schoenen. In mooie verzendverpakking (plastic Elferink tas). Afgezien hiervan bevonden zich in het pakket een pakbon, retour formulier en retourlabel (Franco). Netjes allemaal. Als consument stel ik het op prijs als aandacht aan het geheel wordt besteed. Om die reden heb ik meegewerkt aan deze beoordeling.

Voor een klein familiebedrijf uitstekende processen en service.

duidelijke website, ruime keuze, snel geleverd

duidelijke website, ruime keuze, snel geleverd redelijk geprijsd

Goede en snelle verzending

Online bestelling geplaatst voor schoenen en deze had ik binnen 2 dagen in huis. Schoenen zijn precies zoals beschreven op de website

Snele service

Schoenen waren er de volgende dag. Helaas niet de juiste schoenen. Makkelijk retour zending. Geld snel terug.

Veel keuze en vlotte verzending.

Zeer snelle en keurige verpakte levering. Na retourzending perfecte afhandeling. Complimenten!!

Mooie schoenen, snel en goed geleverd

Ben heel blij met de schoenen! Ze zijn mooi, nog mooier dan op de site te zien is!

Wat ik zocht was op voorraad en snel en goed geleverd