Goede service en zeer attent.

Ecco schoenen op internet gekocht , ontzettend afgeprijsd. Vorr ontvangst nog een update mbt een klein kleurverschil in de schoenen. Gewoon goed.

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Prachtige, goede kwaliteit schoenen en prima service!

Excellent

Bestelling razendsnel geleverd. Omdat de schoen me niet helemaal paste de zending geretourneerd. Alle daarvoor benodigde papieren zaten erbij. De terugbetaling volgde prompt de dag erop. Echt heel goed!

Keurig

Bestelling kwam snel, goede informatievoorziening en retour ook snel afgehandeld. Netjes!

Snel en correcte levering

Snelle verzending,goede prijs ,kwaliteitsverhouding

Snel en keurig

Snel en keurig verzorgd.

Alles

Snelle levering en een goede schoen

Snelle levering en kwalitatief goede schoenen

Zeer prettige eerste kennismaking met dit bedrijf.

Ik vond er de (Mephisto) schoenen waarvan men mij in de winkel zei dat ze niet meer in de handel waren. Na de bestelling volgde een bliksemsnelle service waardoor ik de schoenen 2 dagen later in huis had.

Snelle, correcte levering

Snelle levering en mooie prijs

Ik heb twee paar Riekers gekocht die snel werden geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Duidelijke website

Leuke prijs, goede kwaliteit

- Leuke prijs - Nette schoen - Snelle levering - Goede kwaliteit

Snel service

Snel en goed

Snelle verzending, moest helaas retour maar ook dit goed geregeld via antwoordnummer.

Supersnelle levering

Gebruikersvriendelijke website en supersnelle levering

Fijne schoenen. Goede pasvorm, lopen prettig, licht in gewicht. Minpuntje: jammer dat voering (ook vd bandjes over de wreef) niet van leer is. Dat zou het perfect maken. Maar algehele indruk: comfortabel. Overigens heb ik vorige week direct na bezorging met Elferink gebeld om te zeggen dat het fijne schoenen zijn voor mij.

Top levering tegen goede prijs

Super, ga hier vaker bestellen

Super snel en top service!

prima service,vlotte verzending en product voldoet aan mijn eisen en beschrijving

Prima service, product voldoet aan eisen en beschrijving, vlotte verzending.

Goede en snelle service!

Voor het eerst schoenen bij Elferink besteld en de verzending en afhandeling is werkelijk uitstekend, aanrader! En de keuze aan schoenen is zeer ruim.

Voor herhaling vatbaar

Mijn aankoop heb ik niet gehouden,verkeerde maat,maar de afhandeling van retour sturen,en geld terug storten,ging perfect!

prima voorelkaar

helemaal goed

vriendelijke service

Helaas klopte de maat niet van het aangekochte artikel en moest het retour. Een grotere maat was er niet. Ik vind het echter heel apart dat het niet inclusief verzendkosten is, zoals bij heel veel andere webshopswel het geval is. Alleen bij een duurdere aankoop is het wel incl. verzendkosten. Nu moest ik het artikel terugsturen en ook nog eens 7,95 betalen voor NIETS.