Ecco schoenen op internet gekocht , ontzettend afgeprijsd. Vorr ontvangst nog een update mbt een klein kleurverschil in de schoenen. Gewoon goed.
Snelle goede levering
Bestelling razendsnel geleverd. Omdat de schoen me niet helemaal paste de zending geretourneerd. Alle daarvoor benodigde papieren zaten erbij. De terugbetaling volgde prompt de dag erop. Echt heel goed!
Bestelling kwam snel, goede informatievoorziening en retour ook snel afgehandeld. Netjes!
Snel en correcte levering
Snelle verzending,goede prijs ,kwaliteitsverhouding
Snel en keurig verzorgd.
Snelle levering en een goede schoen
Snelle levering en kwalitatief goede schoenen
Ik vond er de (Mephisto) schoenen waarvan men mij in de winkel zei dat ze niet meer in de handel waren. Na de bestelling volgde een bliksemsnelle service waardoor ik de schoenen 2 dagen later in huis had.
Ik heb twee paar Riekers gekocht die snel werden geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Duidelijke website
- Leuke prijs - Nette schoen - Snelle levering - Goede kwaliteit
Snel en goed
Gebruikersvriendelijke website en supersnelle levering
Fijne schoenen. Goede pasvorm, lopen prettig, licht in gewicht. Minpuntje: jammer dat voering (ook vd bandjes over de wreef) niet van leer is. Dat zou het perfect maken. Maar algehele indruk: comfortabel. Overigens heb ik vorige week direct na bezorging met Elferink gebeld om te zeggen dat het fijne schoenen zijn voor mij.
Super, ga hier vaker bestellen
Super snel en top service!
Prima service, product voldoet aan eisen en beschrijving, vlotte verzending.
Voor het eerst schoenen bij Elferink besteld en de verzending en afhandeling is werkelijk uitstekend, aanrader! En de keuze aan schoenen is zeer ruim.
Mijn aankoop heb ik niet gehouden,verkeerde maat,maar de afhandeling van retour sturen,en geld terug storten,ging perfect!
helemaal goed
Helaas klopte de maat niet van het aangekochte artikel en moest het retour. Een grotere maat was er niet. Ik vind het echter heel apart dat het niet inclusief verzendkosten is, zoals bij heel veel andere webshopswel het geval is. Alleen bij een duurdere aankoop is het wel incl. verzendkosten. Nu moest ik het artikel terugsturen en ook nog eens 7,95 betalen voor NIETS.
Beste Carla, Wij rekenen inderdaad verzendkosten voor bestellingen onder de €40,-. Als de schoenen niet goed blijken te zijn kunt u deze altijd kosteloos retour sturen doormiddel van het retourlabel die bij uw bestelling zit. Als wij de uw retour verwerkt hebben krijgt u het bedrag van de schoenen en de verzendkosten retour. Met vriendelijke groet, Elferink Schoenen.