1 dag later bezorgd, super.
Makkelijk bestellen, correcte levering, artikel overeenkomstig met weergave site.
snel en doeltreffend
De klantenservice van Elferink is top!
Snelle levering en retour betaling! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!
Snelle reactie op mijn mailtje. Levering in twee delen, niet echt handig maar wel begrijpelijk.
Duidelijke website met goede informatie bij de beschrijvingen van de schoenen. Voldoende foto’s voor een goede indruk. Besteld en na een dag netjes geleverd.
Alles zoals t hoort verlopen. Top!
Mooie producten, snelle levering en vriendelijke, goede Service. Ik had een paar schoenen besteld. Bij een laatste controle, het product wordt dus eerst grondig gecheckt voor het naar de klant wordt verzonden, bleek er kleurverschil te zijn in de 2 schoenen. Ik kreeg hier al heel snel een bericht over. In overleg met mij werden de schoenen toch opgestuurd met de mededeling dat ik daarna nog een keuze had of ik de schoenen wilde houden of niet. Het retour zou dan kosteloos zijn. TOP service!!!
Had de schoenen gezien toen ik op vakantie was in Nunspeet en spijt dat ik ze niet had gekocht. Na even zoeken kwam ik er achter dat ik ze online kon bestellen. Perfect!!
Ik had mijn bestelling snel in huis.
Vlotte service
Pakket snel geleverd.mooie schoenen voor een goede.prijs. Tip ik kende de schoenen en wist dat ze gitzwart waren maar de foto op Google was slecht daar.leken ze antraciet op!
Snel en keurig op tijd geleverd
Alleen Pieter post was het pakket kwijtgeraakt. Kwam pas een week later.
Telefonisch netjes te woord gestaan. Daarna besteld via internet. Pakketje is netjes goed verpakt aangekomen.
Had dezelfde schoenen al in t blauw. Deze zijn net zo mooi en goed.
Tevreden meerdere keren schoenen besteld. Snel geleverd Retour ook makkelijk snel ook weer geld terug. Prima dus
Het is voor mij de 1e keer dat ik schoenen online bestel omdat niet elke schoen mij lekker zit. Maar deze schoenen was een schot in de roos. Ze zitten heerlijk. Ook de levering was vlot. Dus zeer tevreden klant.
Snelle levering. Kortom zeer tevreden
Goede en snelle levering Alles naar wens
Fijn personeel
Snelle duidelijke service alleen post.nl gaf problemen bij het bezorgen.
Gewoon prima
Snelle service ,meedenkend